[選擇困難症]買唔買Kindle/Kobo好(12)暨交流區

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
運費好能貴= =
喺AEON 買, 12蚊一個, 求其揾個套笠住就算
想問下kobo可唔可以同一整書set多過一個bookmark?
我同老婆一齊用同一部機,大家睇書既進度唔同,唔想下下手動較返自己既進度
同一部書,COPY多一個檔案,一人一個檔睇,咪可以解決到問題囉
想請問點樣export kobo 啲bookmarks
尋日買左部 reMarkable 睇書加jot notes

有咩書推介
Hey, I found this really awesome Etsy listing at https://www.etsy.com/hk-en/listing/994478923/kobo-clara-hd-case-kindle-paperwhite?ref=share_v3_lx

買左呢個🥰🥰
係時候買多部機
你意思係想喺外地買返港台區嘅kobo書?
去付款資訊度,求其打嗰香港/台灣地址
應該就可以轉區
唔知點解用Google drive 匯入pdf落kobo app之後 部kobo都係搵唔到我個pdf 明明之前係睇到但係iPad又顯示到求解決方法
一樣買左kindle最平版
試下玩住先
抵過香港任何一間買
係希望寄到返嚟唔好壞

有冇巴打有咁既情況發生呢?
用緊calibre 由kobo 解碼轉去 kindle
紅剔定綠剔?
等兩日前買到依家都未寄
我尋日買,今日已shipped
佢又無消息又無payment failure
但又係咁扣我錢又refund
有啦仲快左三日expected arrival
見black Friday,係咪入手好時機?
約1000港紙左右,第11th kindle 8Gb抵唔抵玩
見oasis 都係加多六舊水,應唔應該直上oasis?
發覺oasis 原來2019出,係咪最近都會再出新?咁對比pw5係今年出,係咪應該買新出嘅pw5好?
依個情況我會Adobe Digital Editions 去dedrm
點解我揀直送無貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞