[選擇困難症]買唔買Kindle/Kobo好(12)暨交流區

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
我指Kindle最外圍嗰條
都係坑但有啲唔同唔識講
Kindle係兩片膠中間有條坑
Libra 2 係個Mon入咗去姐
不過冇辦法 一定唔要sage咁大

同埋鍾意有botton呀
libra 2 個凹芒邊位都易積塵
size黎講鍾意libra
但sage可以經dropbox唔洗插線入書好正
mon 凹入去積塵又難清
以前用h20 每次一拎出黎都係抹塵
所以先轉sage
但我frd都用緊Libra 2又冇野喎
反而豐澤堆kindle demo睇到都唔開胃
咁希望用塵袋有用啦
我懶到嘔唔會想清

但sage個size
dropbox係正嘅 但入書我又覺得冇拎出街用咁重要
輕(好揸) 同 方便放手袋 係首要條件
given that 我又接受到佢地mon睇上去嘅分別
我覺得customize到可以解決
你地用sage充滿電可以睇幾多本漫畫
我未試過用盡 但三本都冇左30-40% 我較得光d
之前用forma睇一本都扣唔到10%電
新機咁弱嘅
想請問下有無人知道而家Amazon 做緊kindle gen10 US49.99係咪應該已經係最平? 諗緊洗唔洗再等black Friday 當日
167ppi,諗清楚只睇字先好。
睇字其實冇野
睇字咋

利申 用緊
當然無野,我由 Kindle Keyboard 用到而家 Likebook Mars,
單睇字黎講對任何一部都無野好投訴。
不過一出圖 ...
我真係睇字only,呢個價係咪應該去馬
買喇

睇字就冇問題
買左sage舊電好弱
好易要自己set ,有一排更新完啲電好似倒水咁倒,原來佢長開Wi-Fi
可以上amazon 睇嘅,但小心有淘寶貨
好似冇得set
唔上書店唔入Dropbox一段時間佢自動熄
最新paperwhite blackfriday 減左25蚊美金
有無人心動買左?
無野了
睇左uk amazon
blackfriday當日會仲平咩
唔係成個week都guarantee 一樣價?
另外點解唔考慮pwp5? 個mon大啲又usb c又300ppi?
個mon大啲唔會好睇啲咩?

平平地無印都有 不過唔fit
有冇全皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞