[選擇困難症]買唔買Kindle/Kobo好(12)暨交流區

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
kobo系統問題,部份人反映過買一輪之後同步唔到/下載好耐的問題(佢哋fb gp都成日有人問)。

唔係淨係libra,elipsa同其他機型都會發生,不過kobo冇乜諗住修,所以都係繼續用「修復帳號」...或者試下唔淨係登入登出,reset一次部機更新下個系統睇下有冇改善
想問巴打邊度買?
打算Amazon訂寄來香港
我有kindle paperwhite (2018) 同kobo clara HD
主要分開黎睇英文同中文書
基本上用落冇乜大分別
clara有得較warm light,同埋有gesture較光暗,用落方便少少,但我覺得唔太影響
paperwhite防水,同埋明顯build quality好啲
尋日試過修復帳號,
都係俾個同步食哂啲電.
睇黎真係要reset一次先得, thanks~
請教下有冇人係黃店買kobo
定大家都係誠品買多?
有興趣 連運費幾錢?
Kindle oasis新firmware型咗好多
oasis 唔知會唔會有新款
好似咁耐都無乜點特價過
https://hyread.cc/gazeones
呢種算唔算?
hyread Gaze One S個面白色,6吋
21年新機
見到PW5出即刻心郁郁想買 不要都係諗住等多一個月睇吓black friday PW5會唔會有特價 或者oasis會平幾多
頭先去睇kobo,sales哥哥話19號會有新款機
Amazon仲有貨?
去咗誠品?
知唔知嚟緊有冇kobo新機優惠?
誠哥,話Sage貴左$100
Kobo 建議上網買,唔好就咁用手機/ereader買
等聽日入手sage, 有冇話上網買定誠哥誠品好啲?
應該用埋啲消費券
香港聽日有sage現貨賣?
話19號開賣應該就有掛,想試下實機先買,始終重左50g都唔係少數,本身forma個重量分布做得好好,睇下sage可唔可以keep到
希望有la 聽日出去睇睇
唔等Black Friday?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞