[選擇困難症]買唔買Kindle/Kobo好(12)暨交流區

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
有冇地方有實機試玩
https://m.facebook.com/globaltradehk/posts/4048136798551926
google搵到

或者你求其搵部ipad試下,10.2"都係差唔多
hyread gaze 都係行android 系統,
可以自己裝app同埋入sd卡擴充, 有冇人用緊可以分享下好唔好用?
心郁想買 但香港網站冇得買住lol
Hyread係likebook代工,你買部likebook再裝個hyread app都一樣
唔該晒巴打
我啱啱先留意到個fb page個地址
呢間係文石嘅香港代理黎
咁佢又真係齊機嘅,連moolink果啲都有
岩岩入手左kindle paperwhite signature版
由第3代paperwhite升級 用得好開心
1. 個MON條邊唔再入塵
2. 6.8吋MON 望落大左20-30%
3. TYPE-C差電快左好多
4. 反應轉畫面快左好多
勁開心
我都係美馬買左,應該聖誕前先到
佢冇包無線差電座比你?
好似好正咁
無啊 得條type C線
咁就好,我就係唔想要個差電座
Kindle 美馬係唔係唔可以用集運?
有咩方法可以買到
試下 日本
唔得咩?
用集運地址俾人ban左 開唔番個account
邊間集運?咁大鑊
都係親戚幫手收貨再速遞到香港
咁點搞? 無親戚。

係美馬版問題定國際版都唔可以集運
國際版係可以直送香港的,應該係美馬問題,
Kindle 2021 版本有美國地址最快都要12中至尾先出貨,
睇怕要等貨源冇咁緊張,先輪到國際版出貨
但我試下用香港地址買國際版都唔得,又唔係話無貨。
有冇收到email delay? 等到2046

係喎
signiture版本係唔係淨係多咗wireless charging
所以真係唔知佢想點,我試過國際版寄美國地址都唔得。
理論上係,但睇人開箱32G 又唔見有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞