[選擇困難症]買唔買Kindle/Kobo好(12)暨交流區

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
係咪要kindle先可以lv2 繼而90日後Lv3?
但我得kobo
想襯未收到機開住先
dowm kindle app就可以開email
暫時得美版
轉地址就見到
出街都係 6吋 OASIS 1 最正, 好輕 131g (不連套).

不過唔會再出呢款電池套分離, 鬼佬鍾意深度閱讀. 要電量耐用
搞搭! Thanks!
岩岩買咗sage, 第一次買電子書reader
大家有冇用套/殼?邊度有多啲款揀
就咁袋落袋好驚整爛個mon
除左原裝同淘寶 未搵到 有見到正請通知
想問呢隻係咪長期無貨
仲想bf買埋

All-new Kindle Paperwhite (8 GB) – Now with a 6.8" display and adjustable warm light – Ad-Supported https://www.amazon.com/dp/B08KTZ8249/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_fabc_DQTQQ4VJGNJ1602ZXQ45?_encoding=UTF8&psc=1
之前有巴打話轉美國地址就有
轉格式除左去上下白邊
色水仲靚左,轉到我都盡量轉

係咪用calibre轉?
原來係咁? 我又要開工 我套銀魂 43期開始到77期 轉到8本 唔知點解 我用kcc轉
白邊都算 色水好緊要
我套噬謊者49本有一本轉唔到pdf

btw, KCC試下剔Upscale
calibre轉pdf
再用kindle comic converter轉cbz
我轉到pdf kcc轉czb出得1mb 成1/3 套轉唔到 灰爆
你試吓上hktv mall搵下可能差不多價
thx
大家用calibre入書落kindle 會唔會無咗個封面
我都有本係咁 轉出後勁細,得封面
kobo新機終於整深色返
間野誠gor旗下
好過幫襯藍店友和
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞