BNO VISA 移民黎左英國3個月 有得走好走喇

1001 回覆
2398 Like 98 Dislike
翻黎搵完錢而家咪再走
等支那收做國有
其實頭兩個星期send cv 都無人覆架,因為英國人做野好慢,第三個星期啲agent 就開始打黎,啲工大部分都係做廠,有啲高人工既就遠,結果我揀左間行路返去10分鐘既面包廠,不過就最低工資,好處係近,又免費食面包
中間都有搵過工,好似domino 話請我做司機,但係得30個鐘一星期仲要返5日,比我reject 左,如是者咪不停咁搵工轉,有啱心水既我就走架喇

電話號碼我直頭取消左,留黎都無用
仆街個天空都籃d
本身香港地搵唔到 過去一改生活 係爽
咁又無得咁比既 始終唔同行業
香港得某幾行fat得起 搵多多又唔洗比重稅
想有返相當生活水平移民算 費事眼冤
咁真係得喎,老人家睇醫生唔使錢架喎,比一次ihs 5年就得
間間學校中三程度可能唔一樣
絕對同意。。。其實香港仲撚on9
冇地方行冇地方玩冇景睇。。
放假出去食個茶記都多人都閪咁。。
on9......
當你有小朋友又開始講野個時你就明點解我地得咁小錢都要走
long weekend 出去渣車road trip 幾開心呀
香港?渣車出去排停車場!
屌!!!!
搵夠離開地球囉
移民YOUTUBER有幾何會放負
COCO哥都講
你真係係香港點緊人做嘢
都有返咁上下經驗啦
係英國搵份初級文職都搵到掛?
定係你真係點人做嘢多到自己已經唔識做嘢?
請問巴打的英文程度是?
你咁大段野都無point
Respect
咁我真係唔知,舊年我阿媽整親手,係香港排物理治療排撚到出年2022先有得做
其實兩個人 要預幾多錢來?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞