BNO VISA 移民黎左英國3個月 有得走好走喇

1001 回覆
2398 Like 98 Dislike
on9 一定要去英國?
仲有d 俾人笑下就即刻發晒茅唔開心個d 真係可以唔好移民
你知唔知班英國鬼 個個部iPhone 又殘又爛
換部電話既錢都無
講緊後生果班
香港30幾k 換部電話無壓力
點樣可以說服老婆黎英國?佢成日驚搵唔到野做 我同佢講肯做實搵到 佢就話係咪要做d無人願意做既工
你講嘢有口音?
你講啲咁唔撚現實既野有意思咩?
你不如話要做特首?
想搵人嘈唔該出返去
呢d 二手車價平唔平係英國

3.5 姐係van仔

如果一去到 買架車都方便自己運野
我諗大多頂唔順嘅都係離唔開兩樣嘢。第一就係唔習慣冇咗夜生活,第二就可能心理上

講真英國嘅生活一定冇香港咁多姿多彩咁熱鬧,加上成鬼日陰天落雨心情都冇咁好(不過心情依家野每個人都唔同,我住咗五年都冇影響
香港揾幾多都係唔開心架啦
根本依樣野佢地已經認定咗
冇得討論
1000鎊真係好正常
大佬有時出下街食都貴啦
dinner 30鎊人均
lunch 10鎊人均
一家四口食一餐100鎊係極平常
一個月出面食4次 dinner 都400鎊

你話1000鎊買薯仔菜 100% 唔出街
就無可能咁多姐
香港牌可以直接轉英國牌?
無所謂啦 你攬住果30幾k港紙月薪過世囉
係咪好嬲咁睇住呢個post? 其實我當撚狗
岩呀依家行出街見到iPhone 4/5 都唔出奇。唔好講 iPhone ,好多人都用緊啲我哋唔識型號嘅手機
帶佢去英國玩下先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞