BNO VISA 移民黎左英國3個月 有得走好走喇

1001 回覆
2398 Like 98 Dislike
吐痰就少,隨街掉煙頭就好多,英國呢邊好撚多人食煙
英政府開放網上申請 「極度貧窮」BNO 人士可領政府資助
https://lih.kg/2640200
嚴格黎講佢係工程公司管理層未必須要係工程師,例如HR DIRECTOR
但如果Technical Director, 有番三幾個牌真係唔出奇,雖然都一早同technical無關

但我講香港的高薪厚職又未去到依個級數啦月,大概年薪球零左右我當高薪架喇
請問巴打你一個月大概洗費有幾多?
你又做乜鳩
準備移緊係問清楚 點知會唔會有人吹水
你英國邊個搵千五鎊係貧窮人口倫敦?
2020年4月既數據 平均周薪係£585.50喎
可能佢係點緊人入集中營個個呢
人地十萬走得甩又唔得
而家走難定投資移民
咁係你巴閉啫,而家我係走難,咁梗係咩基層工都要做住先架啦,點同你咁叻先得架,我知好多巴打話無錢走唔到先開個post 話佢地知,無錢都有無錢既方法啫
巴打...想問你住邊區?
仲要交租同一家三口喎
留意返

一個人揾千五我覺得都生活ok
巴打我去到都想揸車搵食有冇野可以指點下細佬
係香港得個2號雪藏牌, 過到去係咪都會搵到食
唔識路都係全程靠google map?
LM
岳英雄上法庭時,必須以英雄式歡呼支持
https://lih.kg/1573359

水人去衝 自己走左
窮人生仔正…….
果時英國坐uber 好多司機都係全程跟google map
對唔住我語氣重咗
不過本身都係基層根本nothing to lose
個邊做超巿都有100蚊一個鐘
佢哋係hea d ,經常未收工就叫我去飲嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞