一人一間幫襯過嘅Salon/髮型師 (4)

1001 回覆
20 Like 7 Dislike
請問有無人去過t.a.m.a.s_ / salon_start到電頭髮
好似唔錯
尖沙咀黑店salon BCC 6/F Omni_hair
https://lih.kg/2514916

是咪同一條友
t.a.m.a.s_ 全部都係偷圖
香港無恥 偷圖 髮型師 IG: tera_stylist 各位睇路!
https://lih.kg/1951064
請問男仔剪長頭髮有冇好介紹?(大概長到下巴)
ig 好少見有長頭髮男仔post
其實主要都係想修一修
請問男仔剪狼尾頭有冇好推介
留咗兩三個月想剪個base再繼續留長
paimore直療 有冇 salon 可以推介?
Zaza係真係好差
幫你果個知唔知係邊個嚟?
個老細jo 以前未自己開果時剪得幾有心,漂染都係落手落腳整
到剪熟左之後hea到仆街
次次去都等勁耐不特止,仲要係9剪,剪極都唔對稱
有冇人去過ivanho.hair?
Vicfreelance_r stage_victor act_victor tcm_victor victortang_
金馬倫道30-32號一樓 mood salon
但係查冊搵到叫salon five company
一個stylist 要用咁多個名我都應該知伏
開頭都好地地既
係條洗頭妹唔知係咪啪得野多洗頭既時候搞到我一身都水 啲染色水仲整污糟左件衫 新買咁就唔見千幾蚊
洗頭妹上染膏 我估佢整到啲落我左耳 仲話我點解唔出聲 大佬我無帶眼鏡我盲架
最後個treatment 部機熱都無熱過 唔知係咪無啪制
嬲到想喊 仲有幾日就影pre wedding
大家要小心
唔係跟package 啦不過有呢啲package既都唔方好野
仲要懷疑果間mood salon 手腳唔乾淨 水走左我對耳環
貪平
口字邊加個米
同問
有冇人最近去過2amhair 見到ig染頭啲色幾靚同埋698選三好似唔錯
想夾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞