一人一間幫襯過嘅Salon/髮型師 (4)

1001 回覆
20 Like 7 Dislike
有冇人試過Herman cc.her_hair?
中過伏,唔好去
sorry想請問邊啲地址係伏🙏🏻
我記得之前有c/ba整過excel出嚟
但都好似冇講地址
介唔介意可以share下?驚中伏

嚟緊想染淺+babylight
仲想由八字瀏海變氧氣嗰type
請問各位有冇推介嘅stylist??(兩者可以唔同stylist)
點樣中伏法?

係咪講緊呢間?上年想染頭嗰陣有睇開佢ig
但見冇乜人講佢就冇揾到 驚中伏
佢會唔會落手落腳整?定交比助手多?
有冇人試過天使得得b?
QB @TY Alex
Sabi?
yes
想問吓有巴打試過reki_hair
見佢日系既男仕電髮好似好okay

想問下遲d係咪唔打針冇得入salon?
停業 打咗針都唔入得
想問下,有無人試過rickykazaf 個間?
同問
想知$180剪頭髮嘅質素係咪應該咁樣
https://lih.kg/2880572

aurora_hairstudio
剪出嚟係龜頭
想請問一下有無剪法式瀏海/空氣瀏海好嘅salon可以介紹下?
有冇人知邊間幫人剪頭髮250樓下? 地點我就佢唔洗佢上門係咪會平啲?太長太厚頂唔順...
真係大伏黎 前排去過
整漸變個頭柒到仆街
我係佢本人剪 本人漂 助手上色
所以佢都出現得耐既
佢一路漂仲一路教個助手點搞
問助手明唔明先 諗住好似幾掂咁
漂完都仲未覺有任何問題
咁就到上色 點知出到黎完全唔係本身講既色
啲色仲一撻撻 我個頭同時有幾隻色係上面
都算 仲係咁問靚唔靚
仲話靚既可以ig tag翻佢
我翻到屋企越望越柒
當晚已經頂唔順洗左幾次頭 洗甩左啲色
點知!!洗甩左啲色同頭髮直翻望落仲大鑊
我漂漸變 佢漂到我個頭有斷層
原本髮色同漂左既色既中間位係勁明顯地無漸變
仲要係一撻撻 我比成千幾蚊 搞到柒下柒下咁

仲漂到傷哂我搞完下一星期即刻去左第二間染翻啡
伏到傻
ivan.hair.design大伏 大伏
https://instagram.com/kings.haircut.home?utm_medium=copy_link

唔好搵呢間上門剪
聲稱剪髮工具會先後消毒
點知仆佢個街 佢一個開箱
啲較剪勁柒多碎髮
重點條友其實亦冇消毒過自己
Ig 仲要買followers 買likes
垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞