一人一間幫襯過嘅Salon/髮型師 (4)

1001 回覆
20 Like 7 Dislike
佢真係好, 整得好靚,不過依家冇只係洗剪吹啦。上次電頭坐左九個鐘之後我都唔敢再去,佢太多客 我未食晏咁過去,出到黎dinner 都冇得食

不過真係靚,貴少少都值,不過我d 時間冇哂。

想知可以講多少少 舊客,絲,不過一年搵佢兩三次姐,九個鐘事件之後都有再搵佢,不過有時都驚左,有換過髮型師,因為時間問題,都係覺得佢比較好,有良心,利申非打手。
銅鑼灣hairbar 嘅samuel yu 有冇人試過搵佢整
男剪好撚伏 唔建議
鳩剪收380
我懷疑你係打手 間野唔係旺角 係tst edgy salon
出哂名臭同伏
好彩淨係齋剪無比你電 唔係都唔知會唔會比你搞爛個頭
有冇人幫襯過大埔dream hair
真? 仲想搵佢整頭
你搵佢係電髮定漂頭?
電啊
千其米撚幫襯呢間伏舖
上年都仲好好地,諗住返兜
本身去之前已有朋友同我講電炒左個頭blacklist左佢
諗住我試過邊有咁差米返兜
仆你個街衣家又hard sell又Hea
正如有人覆左你得頭5分鐘佢sell你之後剪頭髮同尾5分鐘吹頭見到佢
全程助手跟都算
兩個溝通又無交帶
個助手係撚咁問我要點整
你咁撚大個老細係隔離唔問你問我?
以上所有都算如果整得好的話
最最最仆街係佢電撚燶晒我個頭
唔出聲
我返去洗完頭先逐一發現個頭一忽忽燶晒
直頭燶到斷左成執頭髮
個頂傷晒!
屌那星我whatsapp返佢同佢講
可能見我語氣好無屌9佢
佢已讀不回我
我真係祝你臭朵成間舖摺埋米撚再出黎禍害其他人
電得好唔好睇 keep得耐唔耐
要keep 住吹佢,我覺得唔會keep 到原形,但個個朋友都話整得好好睇 無論岩岩開始,定之後keep 唔到原形個頭,
嗰日着咗貼身少少嘅衫佢係咁話我身材好
又話我膊頭好硬幫我摙下
喺膊頭摙到落去手臂
香港有冇地方係整依種韓仔頭 完全搵唔到
好尷尬
有冇人去過hairworkns?
見佢$380有得做京喚羽

有冇人去過呢間度試過,睇相個髮型師係幫張敬軒做hair style
我都係Kyle幫我剪
都同巴打一樣 差唔多三年
旺角跟到去尖沙咀
佢又係好好傾 又好用心果啲髮型師
最緊要係剪到同電到我想要嘅樣
嗚 我覺得要分享下我既痛苦

去左 Cwb 間 Ato hair club 剪頭髮
剪完我嬲到 啤住個個 剪髮佬 Ivan
點解叫佢係剪髮佬 唔係叫 髮型師呢
就係因為佢根本唔識剪頭髮

我一把厚實及腰既長髮 叫佢剪短
咁本身我要求剪到去頸以上bob 頭
咁佢就好堅持話 剪到去過膊

最後佢剪到我個頭碎晒!
碎到係楊丞琳 十幾年前既水母頭咁

佢可能剪完都知自己衰L 左啦
佢同我講 隨性d 好似好d
同埋個長度你可以扎馬尾

我內心嬲到癲左
要扎起頭髮 咁我做咩剪短?
大佬 我個度剪左 30cm 有多
要扎辮 長頭髮既造型仲多啦
要扎咁我點解要剪短

依家我個頭又因為佢剪到碎晒
跟本冇方法可以變返正常人
真係要7 返半年先搞得掂

如果Ivan 呢位剪髮佬見到
拜托你唔好再害人啦
你真係冇實力收人千三蚊洗剪吹呀
想睇圖

有冇絲試過呢間?伏唔伏?
自拍唔到個背影
千三洗剪吹
而家男仔剪好少少個頭要幾錢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞