一人一間幫襯過嘅Salon/髮型師 (4)

1001 回覆
20 Like 7 Dislike
係 但有第二個客冇帶銀包佢叫人下次帶翻就算
我都試過幫襯stage hair ,佢問我加唔加焗油,之後我話考慮下先,我同fd同一個plan但焗油方式唔同,我已經覺得奇怪,埋單先知佢加左300,仲要係搽上頭髮幾分鐘果啲
有冇一間係女仔剪頭髮剪得靚嘅 或者有冇推介嘅髮型師 價錢又唔好太貴
睇完留言去左染 染唔到想要既色…個曲都唔係想要嘅曲… 技術同服務無野既,係審美差d
絲打染咩色?我後尾睇完comments
揀咗約我中同介紹嗰個stylist到整頭
可能因為對比我第一次染頭經驗嗰個太伏
我覺得今次嗰個幾好!! 又或者因為咁啱我約嗰個時間冇乜客 佢同助手一齊幫我上colour
整全頭漂 頭髮冇爛自己返屋企洗頭都好順!
見絲打好似都係推薦染髮多
想問有冇邊間電長髮係好睇
求推薦
好唔掂 染啞啡 出到黎變左深黑(佢ig個種黑茶啡)
個曲度都好似師奶 可能因為我頭髮都唔夠長
但係整出黎真係好醜
唔夾我個人 可能夾其他人
所以唔肯定個技術有無問題
起碼sense唔得 只可以整到佢ig 款咁 咁佢ig d 相好多女仔都似師奶 係我心存僥倖
[url]補充一點 我想染顯色啡 佢建議啞啡話均勻d 話但類似黑茶啡咁深色,咁我自然以為最多深啡色 無諗過變墨黑色。 所以我理解錯意思我係最大責任個個 所以我只指佢審美有問題… 唉千幾蚊無左…但愈講愈想再整個頭 [/url]
想問逆齡嗰個係叫咩名
我係慢活慢剪電衰過同你一模一樣中間位
問其他髮型師話冇得救 只有等佢長到剪
等左2年先剪曬
我轉用日本既洗頭水護髮素 個頭先冇咁爆
之後只會去貴salon電髮
有無人做過京喚羽

又開一間大既 你地準備好俾人劏未
聽聞好似都係慢活個d集團分店
想問吓係咪冇咩舖頭做逆齡再生去毛躁療程
追咗po 好多都係絲打電髮,有冇人有巴打電髮推介
又追評,洗咗兩日頭顏色自然好多,越睇越靚,今天的我打倒昨天的我
咁咪好!最緊要自己鍾意隻色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞