一人一間幫襯過嘅Salon/髮型師 (4)

1001 回覆
20 Like 7 Dislike
係偷圖,但我約過(個陣未知有salon原來會偷圖對唔住太天真)
染同剪個效果都好好,完全剪到我想要嘅髮型,同埋佢染我隻色好靚,個陣好多人讚我個頭好睇
個髮型師叫Leo好nice同細心嘅,會了解你想點做,同比意見你
不過佢都係接勁多客嘅人黎,我淨係洗頭都等左半個鐘差唔多9個字,只係漂左一次,12點半坐到7點,好多時都係無人理,我見再晏啲個批客坐得仲甘
同埋個髮型師自己有一個出真相嘅ig,因為我認得個背景真係個間salon所以知係真相,但唔知點解佢另外會有個假相ig
有冇人試過呢個髮型師?佢好唔好
我見佢分grade ,最平大約5百幾
我係指定髮型師,因為我係係佢ig 既WhatsApp搵佢。只係佢wts個個係佢助手/客服maybe,但去到都係搵返呢個叫呀朱既人。
我個頭本身因為漂過幾次,所以髮色唔平均,而都係淺啡。跟住我本身都染返我個隻啡,佢都唔比我染
有冇識剪男中長度頭髮,唔會下下剪碎剪短嘅師傅介紹?可以電埋

想問依個係咪Stage_hair Raymond ?
見到佢標啲價錢幾平咁 但見個背景有啲似stage hair
驚中伏
同問 有冇人去過
有冇男仔分唔到界 吹完好快打回原形
女仔整梨花頭有無推介?

試過屯門店yiptong 幾細心,幫女仔整頭幾靚。可以去佢IG睇吓
有冇旺角salon好介紹
剪男仔頭
兩邊盡短 中間短d薄d 呢一類公廁頭

想問下呢間有無伏? $680包3樣個啲黎

地址 尖沙咀金巴利道18號地庫
女仔剪瀏海有冇推介
講到口臭 咩幾$包幾樣個D 一律唔建議去
有 有次去dingcut salon佢主動幫我剪 剪過咁多次頭 第一次有人主動幫我剪
依間我都伏過 幾年前大學個陣年少無知去左搵佢點髮 梨花頭變大媽頭電到勁核突
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞