一人一間幫襯過嘅Salon/髮型師 (4)

1001 回覆
20 Like 7 Dislike
之前去過呢度剪
個髮型師問我用邊隻洗頭水
我答完佢之後佢係咁屌我支洗頭水
話邊有可能用呢支洗頭水
唔啱你用架
又係咁踩我個頭話一定漂過
我答左佢幾十萬次話我無答到我躁底
佢仲要繼續踩
之後無啦啦又話我髮質差叫我做某個package
開始sell我
都未計我等左成45分鐘先有人埋來叫我洗頭
慢到痴線
剪到出來同我講要嘅長度完全唔同短勁多
仲要勁自戀話剪得好好好啱我
千祈唔好去
如果佢哋好啲禮貌都解決唔少問題
但真係成班mk圍威喂咁
個價又唔係平,同樣價錢出旺角尖沙咀環境服務都好好多
見佢哋黃先想支持下,點知就當客水魚
諗番起都嬲
有冇人試過呢個髮型師?

完全覺得自己係水魚
永遠唔會再幫襯
都未計我上去個陣個場亂到
有冇人試過呢個髮型師,挑染掂唔掂?
香港無恥 偷圖 髮型師 IG: tera_stylist 各位睇路!
https://lih.kg/1951064
想問有冇人搵過佢整
報價好貴想知整出嚟值唔值呢個價

好彩問吓 偷圖可恥
多謝提醒
整一次要幾錢
之前搵過lesleyko.hair電 好睇又幾細心會自己落手做 個攣都keep得幾耐 整嘅過程都唔會要等佢好耐 見佢啲客唔會堆埋一齊 我電染都係5個鐘多啲搞掂
有無人去過大圍eden hair studio
染/電 有無伏
間野都幾多人幫襯
之前有同朋友去過揾佢整 一嚟就feel到佢啲態度唔好 嘢都唔講多幾句 小小黑口黑面聽到同場其他髮型師一開始同客人溝通都認真比意見

之後佢一早就安排我去洗頭髮 個頭等到我差唔多自然乾先走嚟幫我剪 剪完個頭出嚟兩邊長短不一 仲要打碎曬 成個7頭咁中間仲要剪剪下係咁走開咗 吹頭求其吹兩下就算

我朋友仲慘 本來黑色頭想染啡色 染完之後都仲係黑色仲衰過泡泡染髮 完全睇唔出有任何分別 唔講都唔會問下要唔要修剪埋瀏海

最後我哋都放棄咗個頭唔想再多講 只係想快啲走

利申: 不過我哋冇玩顏色 唔知佢整顏色o唔ok 但第一次幫襯觀感好差 覺得佢溝通好差 一定唔會再去
有冇大圍salon推薦? 或者伏嘅都可以講下
咁以佢名氣都唔算貴wo,,,話哂張敬軒髮型師
有冇人剪過koco Leung想知伏唔伏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞