Sony/罪大滔天 相機集中討論區(73)傳說中ZVE10幾時出?

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
我就係諗住一條友去
屌 買SEL55210就知我窮
唔好水我得唔得
聽你哋咁講 好似去大舖好啲
但係都貴成千蚊
你知價去db買無問題 堅定嘅心唔買其他野
我純粹比佢水完唔想再幫襯佢
就算出面貴d我都係出面買
大到兩成一樣會水你買骨,只要堅持要鏡就好
其他野隔完價去其他地方買
買咩都好,你買你目標既野就得,sale屎叫你加買咩都唔q洗理佢

有咩疑問就唔買住,行出鋪頭google下,唔洗怕面矇怕瘀

最最最最緊要係唔好先錢後貨
我覺得好似樓上咁講,一舊水大陸filter吹到咩代工然後賣你四舊先叫水
如果正價賣塊B+W俾人都叫水咁冇咩相機鋪唔係水人
見到三陽行貨1750 dbase問緊

豐澤 sony store正價2790
差成千蚊
到時入到去企硬 堅持除咗target之外唔買算
上面直頭係昆你買啦
師兄不如買支18135一手或者二手都好
起碼玩完易放出去先
咁我都算好d 比人水左買h&y 姐
考慮過
但係210聽上去吸引啲
如果定焦嘅話各位有咩入門級抵屌推薦
sor for好撚多問題
你地覺得相機背囊黎講
買THE PRVKE 定係NYA-EVO好

想買d 2000千幾蚊
放下相機鏡頭放下MacBook同自己野
Wandrd靚仔好多喎
主要諗緊性能上邊個好d
我想買Peak Design Everyday Sling 6L v2
係咪好大路
wandrd 個duo 本來幾靚仔,但面層防水層用左冇耐就甩皮咁甩d 甩d, 變到好殘好核突
我用左半年又冇乜野
同埋佢life warranty 架嘛
甩皮呢d 唔包㗎
性能上就睇你使用習慣同有咩gear

prvke有側開,有得抽內膽出黎當普通backpack
nya-evo立下佢website好似得背開? 我個人就唔會揀得背開既backpack
咁賤格?
peak design甩皮都包架喎
Shimoda 啱啱 Kickstarter 嗰個 Explorer V2 好似唔錯
個人覺得筆直有限的話,二手24F18Z配55210係輕便又抵玩嘅組合

不過其他巴打可能會推Sigma三寶
睇你影開咩再決定焦段
我入左個30L
有無師兄之前係sony買左50GM, 話8月中派果水有得拎未?
same
6L 1機2細鏡都夠位嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞