[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(2)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
估唔到442唔係去飛馬跟羅神而係去錬鈁跟狗志

因為人工貴?
【決選名單出爐!6月7日- 陳偉豪最後一次代表香港隊上陣】
時光飛逝,由18歲起代表香港出戰陳偉豪,輾轉為港隊上陣64次,終於黎到陳偉豪最後一次。6月7日嘅國際友誼賽,一齊入場為陳偉豪送上最美麗嘅告別。
香港隊24人決選名單:
守門員:葉鴻輝 (東方龍獅)、王振鵬 (傑志)、曾文輝 (南華)
後衛:*徐宏傑 (標準灝天)、積施利 (長春亞泰)、羅拔圖、曾錦濤 (東方龍獅)、法圖斯 (貴州恒豐智誠)、*李毅凱 (香港飛馬)、艾里奧 (傑志)、*陳偉豪、梁諾恆 (南華)、基藍馬 (天津權健)、李志豪
中場:鞠盈智 (東方龍獅)、黃 洋、林嘉緯、盧均宜 (傑志)、陳俊樂 (和富大埔)
前鋒:麥 基 (東方龍獅)、艾力士 (傑志)、*基 奧 (冠忠南區)、高 梵 (青島黃海)、羅港威 (南華)
*為補選球員
-亞洲盃外圍賽最後一圈-
香港 vs 約旦 (國際友誼賽)
6月7日 晚上8點 旺角大球場
門票預售:https://goo.gl/s5XLQR
香港 vs 朝鮮
6月13日 晚上8點 香港大球場
香港隊紀念品網上商店 : hk.shop.yahoo.com/shop/11493
#香港勁揪 #撐自己人
估唔到442唔係去飛馬跟羅神而係去錬鈁跟狗志

因為人工貴?

我諗除左錢唔會有其他原因
KIM OUT
妹祖<>墓臭
基奧
墓臭
主席 基奧 徐宏傑
冇辛祖
o左,竟然有偉豪同杜奧巴
盧12、金威
墓臭
墓臭去印尼之路又近一步
真係9upper最後一場
妹祖<>墓臭

我屌你老母金判坤
選球霸同小傑仔不如選學銘同晉銘
無我真係on撚99
盧12、金威

選黎把撚呀屌
妹祖<>墓臭

我屌你老母金判坤

點解會冇牙祖? 對熱刺整親?
食屎啦金狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞