[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(2)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
成人180、特惠60咁樣觀感都好啲足腫真係無腦
柒爺繼續唔幫廢金踢
等睇辛祖博加薪不成 死死氣續約

同5pcs夾埋 唔駛打太公波

agger

5件躺著也中鎗
柒爺繼續唔幫廢金踢

反kim大將軍
點解基奧個位唔讓比亨利搭單

yes 選基奧不如選享利

15分鐘換1個哂兩分鐘
踢多兩分鐘又哂多兩分鐘

你確定9upper踢到去15分鐘?

hkfa news:
而陳偉豪將受邀以榮譽球員身份參與球隊於6月7日主場對約旦的國際友誼賽。
選徐宏傑都唔選黃展 足球明星wo
垃垃又然

港威又變另一金威 咁既表現不如選金威

賣$120/$50 最好 以暫時計

再低就唔好了
垃垃又然

李嘉耀都好過佢啦

15分鐘換1個哂兩分鐘
踢多兩分鐘又哂多兩分鐘

hkfa news:
而陳偉豪將受邀以榮譽球員身份參與球隊於6月7日主場對約旦的國際友誼賽。

榮譽球員
踢幾分鐘?

15分鐘換1個哂兩分鐘
踢多兩分鐘又哂多兩分鐘

hkfa news:

榮譽球員
踢幾分鐘?

踢12個 一個榮譽出戰 唔計出場名單
垃垃又然

屌選徐宏傑不如屌選李毅凱, 徐宏傑今季表現係好喎

再低就唔好了

120/50 都gur
屌你老味 成日加到200 學生40
金判坤決定補選徐宏傑、李毅凱及基奧入伍,他解釋:「徐宏傑全季大部份時間正選上陣,基奧在季後附加賽表現不俗,李毅凱近兩周都在傑志跟操,而且早前在對香港U23一戰也有上陣,狀態不俗,所以決定選他。」

徐宏傑 李毅凱 基奧

李毅凱唔係friendly傷人咩
基奧在季後附加賽表現不俗
李毅凱去到飛馬冇場好波
墓臭他 很想去捕捉他

垃垃又然

屌選徐宏傑不如屌選李毅凱, 徐宏傑今季表現係好喎

都好過果d咩金井 鳩跑倫之前一定有份先
墓臭他 很想去捕捉他

約旦嗎 哪管辛祖在誰的家
垃垃又然

李嘉耀都好過佢啦

以往Ky港隊表現,不了

最後有2000買套票球迷+數千持免費飛人士入場
場面熱鬧
Ceo勝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞