[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(2)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
2010年12月月中,陳偉豪獲得中甲球隊廣東日之泉垂青,惟廣東日之泉教練曹陽於2011年1月1日省港盃首回合賽後透露,由於陳偉豪決定重返南華,廣東日之泉已放棄斟介

祖爾走左,曹陽諗住簽大豪,點知兩個都去南華

曹陽中意簽香港人得黎又用得好
少有

可能帶得省港杯多
佢好推崇香港球員嘅小聰明
陳偉豪告別賽:

陳偉豪邀請隊 vs 南城地產

筋肉擂台
陳偉豪告別賽:

筋肉擂台

學施丹俾人罰停3場咁
今次罰佢一季囉
$200我唔好場外用$150收啲免費飛
『同心創前路 掌握新機遇』

索取 香港 對 朝鮮賽事之門票

希望比賽當日見到更多球迷海出現於香港大球場,發揮主場威力,壯聲勢助香港隊打入亞洲盃決賽周!」

有興趣之機構可於即日起至6月7日(截止時間為當日晚上6時) 填妥所需申請表格 (表格可於http://www.hkfa.com 下載),並以傳真或電郵方式回覆本會

http://www.hkfa.com/upload/hkt/20170613-FreeTicket-AppForm.pdf

(每機構最多 50 張,如有需要更多請註明原因)

連登痴線佬 - 報名表(額滿即截止報名)

1. Bigmac
2. 艾華頓
3. 鐵浪
4. 有所思事
5. 祖樂比菲多
6. KisaCCC

推到狗總比免費飛我地

屌你老母啦咪叫撚左唔好貼囉

食屎啦你
咁之前連入藉兵都冇得用
做港隊教練係咪要跳樓?
垃立同莫生究竟有冇XX過

其實呢垃立同狗志依d幫老細打工既
係未都算高人工
係外國有冇依d位置既post

垃立話冇收過錢

食屎啦你
咁之前連入藉兵都冇得用
做港隊教練係咪要跳樓?

死廢金你肯去北韓以後唔再屌你

食屎啦你
咁之前連入藉兵都冇得用
做港隊教練係咪要跳樓?

胃酸倒流 不了

食屎啦你
咁之前連入藉兵都冇得用
做港隊教練係咪要跳樓?

未必真係咁危險
唔知完場有冇啲咩儀式又繞埸一周呢

[真隊長] 陳偉豪告別港隊 7/6主場演告別戰
https://lihkg.com/thread/262461/page/1?ref=ios
點解莫生都要加引號
陳偉豪告別賽:

筋肉擂台

學施丹俾人罰停3場咁
今次罰佢一季囉

南城地產仲係唔係到

食屎啦你
咁之前連入藉兵都冇得用
做港隊教練係咪要跳樓?

劉學銘、卓耀國唔係人呀dllm
2010年12月月中,陳偉豪獲得中甲球隊廣東日之泉垂青,惟廣東日之泉教練曹陽於2011年1月1日省港盃首回合賽後透露,由於陳偉豪決定重返南華,廣東日之泉已放棄斟介

祖爾走左,曹陽諗住簽大豪,點知兩個都去南華

曹陽中意簽香港人得黎又用得好
少有

可能帶得省港杯多
佢好推崇香港球員嘅小聰明

支那人係咪話佢老狐狸
教練金判坤大讚愛將道:「我多次讚揚偉豪的把握力強,已是亞洲頂級水準中堅

睇下吉田麻也踢緊乜大豪咪有料踢乜囉

kim呢啲亞洲三流領隊

大豪全盛時期應該踢到J2中游嘅。要做到頂級中堅,佢當年起碼要踢到上J1,有中澤佑二,田中鬪利王咁上下質素

講真吳中超真係好過大豪, top fit計的話

高登南華情報員:吳中超勁過陳偉豪幾倍
2011年防到田中鬪利王

事實係
但我又覺得唔可以直接比既 如果豪哥都北上接受中國既比賽強度同訓練模式 可能表現又會再好d 係香港太輕鬆了

Aggar
Av如果從少係歐洲受訓
以佢資質,隨時勁過大衞施華

你戇鳩夠未.......
大那那拎兩三千萬出來
又唔俾冠名

兩三千萬就可以冠

冠個杯賽

百年老店話冠就冠咩
辛祖現形啦
繼續屌你 辛祖
香港球迷上載陳偉豪04年的「南城地產衝突事件」片段,認為這位南華隊長見慣大場面,上載片段給柔佛球迷開開眼界。
香港球迷上載陳偉豪04年的「南城地產衝突事件」片段,認為這位南華隊長見慣大場面,上載片段給柔佛球迷開開眼界。

邊度 未睇過

食屎啦你
咁之前連入藉兵都冇得用
做港隊教練係咪要跳樓?

金教練咁快帶定頭盔搵定籍口

有片架咩

食屎啦你
咁之前連入藉兵都冇得用
做港隊教練係咪要跳樓?

🇰🇵廿三死士名單
利申鳩砌

教練:廖俊輝
門將︰謝德謙(C)、李瀚灝、謝家榮
後衛︰楊賜麟、方栢倫、黃俊皓、李毅凱、曾錦濤、胡晉銘、徐宏傑
中場︰陳俊樂、葉頌朗、黎耀昌、談樂軒、顏樂楓、劉學銘、劉家銘、林樂勤
前鋒︰卓耀國、黎洛賢、許嘉樂、林學曦、羅曉聰

*為🇧🇭十五死士

大把人用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞