[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(2)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
叫 5pic 整多隊波好簡單

花花個會藉好似仲係佢度

而家同一個老細唔可以係同一級別聯賽搞兩隊波
以前傑志大中同時打港甲的情況不會再出現
所以我咪叫521自己入主南華囉

曾文輝
翟庭峰 列斯奧 凱 張峰
艾華 謝4 朱基 光頭
高美斯 佐廸

絕對有競爭力

仲好過今季隊南華

如果南華 死忠知道佢地愛隊 俾一個近十年既死對頭搵個 代客拍車 騎劫左會點?
我驚到時南華入場人數會仲小過 垃垃 苦力

叫 5pic 整多隊波好簡單

花花個會藉好似仲係佢度

而家同一個老細唔可以係同一級別聯賽搞兩隊波
以前傑志大中同時打港甲的情況不會再出現
所以我咪叫521自己入主南華囉

曾文輝
翟庭峰 列斯奧 凱 張峰
艾華 謝4 朱基 光頭
高美斯 佐廸

絕對有競爭力

仲好過今季隊南華

如果南華 死忠知道佢地愛隊 俾一個近十年既死對頭搵個 代客拍車 騎劫左會點?
我驚到時南華入場人數會仲小過 垃垃 苦力

咁夜仲咁多人9up 巧感動

all funson
btw琴晚indy你有冇睇

隊長智又點睇

踩人成 外援 外援
美高 麥保美 周綽豐
摩西斯 曾賤晃 科夫 外援
奧力斯

龍一定支那人

all funson
btw琴晚indy你有冇睇

見到你班友話人唔識揸車

好好睇
洋巴有睇?

踩人成 外援 外援
美高 麥保美 周綽豐
奧力斯

龍一定支那人

踩人成 外援 外援
美高 麥保美 周綽豐
奧力斯

龍一定支那人

以下內容要做愛後才可以觀看

不勞而獲咁正?

流浪當年都拖過

Happy valley 當年搞到沙沙乜屍 嬲到去勞工處

不知不覺豪歌已年屆35,將會和20歲的徐宏傑及22歲的梁諾恆同隊,豪歌亦感到欣慰:「我自己82年那一代,至90年代出生中間,只得很少人踢波。反而這班90後的球員都幾有潛質,好像梁諾恆都已經有很多上陣次數,只差點經驗和磨練,都是件好事。」對於最後一次為港隊上陣,豪歌笑言希望球隊早早領先兩球再後備上陣,但說穿了這名前港隊隊長都希望擁抱每一分鐘,「每次香港隊比賽都很珍惜,今次都不例外」。
據指教練金判坤自去年便安排為年資較長的球員,如陳偉豪、李志豪及陳肇麒等球員,將國際友賽變成告別戰,歡送一班勞苦功高的球員。

幾時歡送佢自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞