[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(2)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
篩左D咩人
FF陣

技師 9upper 法叔 虎哥
樂 洋
麥 菊 高

合理

9upper係邊個
篩左D咩人

胡銘
光頭
妹祖
謝四
前鋒辛祖因暫無合約而婉拒為港隊出戰
外流同代表隊有咩衝突
傾轉會用好多時間咩

R&F富力消息:
斟介具本地球員資格嘅歸化兵, 如美高
FF陣

樂 洋
麥 菊 高

合理

9upper係邊個

大豪!

再講技師李, 唔叫肥JACK, 積施利o既係鬼!

技你條命, 積施利就積施利, 一係叫肥JACK!

前鋒辛祖因要到其他地方試腳而婉拒為港隊出戰
流浪:
莫生重掌球會, 續培養年青球員
贊助商及馮嘉奇離開, 另組新軍「理文」

In: 鄭兆均、郭子堦、徐宏傑

https://www.upower.com.hk/article/54334-%E6%A8%99%E6%BA%96%E6%B5%81%E6%B5%AA%E6%90%B5%E5%B0%8F%E6%B8%AF%E8%85%B3%E5%9F%8B%E7%8F%AD-%E4%B8%89%E5%B0%8F%E5%B0%87%E5%9B%9E%E6%AD%B8%E6%AF%8D%E6%9C%83

球會重要過代表隊
外流同代表隊有咩衝突
傾轉會用好多時間咩

主要應該係放假? 打國際賽係收海外offer更好既機會, 如果想外流, 更加要打啦, 除非已經收到offer

球會重要過代表隊

不嬲架啦 踢港隊咁hea 淨係行行企企 跑都唔跑下
FF陣

樂 洋
麥 菊 高

合理

9upper係邊個

大豪!

再講技師李, 唔叫肥JACK, 積施利o既係鬼!

技你條命, 積施利就積施利, 一係叫肥JACK!

肥J

球會重要過代表隊

代表隊得個小小出場費
緊係搵大錢緊要
外流同代表隊有咩衝突
傾轉會用好多時間咩

可能新球會想佢早d過去

球會重要過代表隊

放假掛 踢埋要留到6月中喎

如果係試腳既都理解既
蘇州過後冇艇搭

球會重要過代表隊

不嬲架啦 踢港隊咁hea 淨係行行企企 跑都唔跑下

養唔熟
之前高煩同今次伊達都係

球會重要過代表隊

其中咁諗好正常,邊個養住佢,唔通足總咩
辛祖可能唔鍾意俾人安排打攻中呢
韓國人金教練
其實 會唔會係個個球員都怕撚左KIM
邊有可能要再補選幾個入去
其實 會唔會係個個球員都怕撚左KIM
邊有可能要再補選幾個入去

唔會嘅
起碼帥, 謝四, 傻邦都係傷
妹祖自己問題
胡銘同光頭就真係落選
辛祖可能唔鍾意俾人安排打攻中呢
韓國人金教練

佢踢志都會前場迫下人,但港隊波就一定唔係點跑加妹妹下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞