[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(2)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
垃立同莫生究竟有冇XX過

一定有

邊個係1邊個係0

wfc

其實呢垃立同狗志依d幫老細打工既
係未都算高人工
係外國有冇依d位置既post

學銘晉銘>>>小傑仔

唔同位wo

how about馮慶嬅?

大埔果個

傷完未
同埋佢夠班咩?

傷完嗱 我諗唔會差過球霸凱

炮台燁真係不了
今年打三中堅搵兩個外援拍住佢先冇咁易爆炸

陳港斌d fd

三中堅好多時有人幫手補位,掩蓋缺點
馮慶嬅,陳港斌當然係
艾里奧都係,對約旦果場7出國際

所以我先想港隊打三後衛穩陣d
而家啲人係咪覺得自己有內幕料疊馬啲
諗下都知咩應該講咩唔應該啦

學銘晉銘>>>小傑仔

唔同位wo

大埔果個

傷完未
同埋佢夠班咩?

炮台燁真係不了

陳港斌d fd

馮慶嬅,陳港斌當然係

翼衞一定係麥基加亨蝦

仲要有啲料根本唔知有幾多成真

陳偉豪獲封「香港豪」及「英雄豪」

其實呢垃立同狗志依d幫老細打工既
係未都算高人工
係外國有冇依d位置既post

director of football 係咪最接近
2010年12月月中,陳偉豪獲得中甲球隊廣東日之泉垂青,惟廣東日之泉教練曹陽於2011年1月1日省港盃首回合賽後透露,由於陳偉豪決定重返南華,廣東日之泉已放棄斟介

祖爾走左,曹陽諗住簽大豪,點知兩個都去南華

學銘晉銘>>>小傑仔

唔同位wo

大埔果個

傷完未
同埋佢夠班咩?

炮台燁真係不了

陳港斌d fd

馮慶嬅,陳港斌當然係

翼衞一定係麥基加亨蝦

我地諗到嘅野 死人KIM都唔會諗到
條仆街都排4-3-3嫁啦
其實香港簡迪有特護未
其實香港簡迪有特護未

好期待佢係港隊拍住黃洋
『同心創前路 掌握新機遇』

索取 香港 對 朝鮮賽事之門票

希望比賽當日見到更多球迷海出現於香港大球場,發揮主場威力,壯聲勢助香港隊打入亞洲盃決賽周!」

有興趣之機構可於即日起至6月7日(截止時間為當日晚上6時) 填妥所需申請表格 (表格可於http://www.hkfa.com 下載),並以傳真或電郵方式回覆本會

http://www.hkfa.com/upload/hkt/20170613-FreeTicket-AppForm.pdf

(每機構最多 50 張,如有需要更多請註明原因)

連登痴線佬 - 報名表(額滿即截止報名)

1. Bigmac
2. 艾華頓
3. 鐵浪
2010年12月月中,陳偉豪獲得中甲球隊廣東日之泉垂青,惟廣東日之泉教練曹陽於2011年1月1日省港盃首回合賽後透露,由於陳偉豪決定重返南華,廣東日之泉已放棄斟介

祖爾走左,曹陽諗住簽大豪,點知兩個都去南華

曹陽中意簽香港人得黎又用得好
少有

仲要有啲料根本唔知有幾多成真

大那那拎兩三千萬出來
又唔俾冠名

兩三千萬就可以冠
大那那拎兩三千萬出來
又唔俾冠名

兩三千萬就可以冠

冠個杯賽

簡單一個小總結,港超其實需要嚴格地跟從亞協的”外援註冊政策”和”本地球員身份計算方法”,先可以有機會讓一眾土炮去磨練和提升水平。因為這樣做,可以大幅增加一眾土炮在港超的上陣機會,而他們在亞洲賽上陣時,水平都不會太低,這樣先有助香港面對國際球會間的競爭。用” 有香港身份證,沒有特區護照的球員”和外援去稱霸本地賽,出到亞洲卻”收晒皮”,這樣的做法,形同自欺欺人。

【文:wing】

不合理?傾好wo
而且王6c話研究過合法

樓上係王6c個契仔定契弟?日日好似錄音帶咁不斷重複王6c研究過乜乜乜,當個共狗律師仔係法官呀?律師唔會錯呀?咁支持佢希望樓上第日夠秤投票一定要支持新民党

契仔達在此

王6c講法可信
我又無讀過law, 請讀過law果d, eg黃洋講解下eg黃洋講解下passport當本地合唔合法,唔好老屈我支持新民黨

希望比賽當日見到更多球迷海出現於香港大球場,發揮主場威力,壯聲勢助香港隊打入亞洲盃決賽周!」

有興趣之機構可於即日起至6月7日(截止時間為當日晚上6時) 填妥所需申請表格 (表格可於http://www.hkfa.com 下載),並以傳真或電郵方式回覆本會

http://www.hkfa.com/upload/hkt/20170613-FreeTicket-AppForm.pdf

1. Bigmac
2. 艾華頓
3. 鐵浪
4. 有所思事

簡單一個小總結,港超其實需要嚴格地跟從亞協的”外援註冊政策”和”本地球員身份計算方法”,先可以有機會讓一眾土炮去磨練和提升水平。因為這樣做,可以大幅增加一眾土炮在港超的上陣機會,而他們在亞洲賽上陣時,水平都不會太低,這樣先有助香港面對國際球會間的競爭。用” 有香港身份證,沒有特區護照的球員”和外援去稱霸本地賽,出到亞洲卻”收晒皮”,這樣的做法,形同自欺欺人。

【文:wing】

不合理?傾好wo
而且王6c話研究過合法

樓上係王6c個契仔定契弟?日日好似錄音帶咁不斷重複王6c研究過乜乜乜,當個共狗律師仔係法官呀?律師唔會錯呀?咁支持佢希望樓上第日夠秤投票一定要支持新民党

契仔達在此

王6c講法可信
我又無讀過law, 請讀過law果d, eg黃洋講解下eg黃洋講解下passport當本地合唔合法,唔好老屈我支持新民黨

今晩寫下
可能聽日出

1. Bigmac
2. 艾華頓
3. 鐵浪
4. 有所思事
5. 祖樂比菲多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞