[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(2)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike

踩人成 外援 外援
美高 麥保美 周綽豐
摩西斯 曾賤晃 科夫 外援
奧力斯

龍一定支那人

踩人成 外援 外援
美高 麥保美 周綽豐
摩西斯 曾賤晃 科夫 外援
奧力斯

龍一定支那人

屌你百零蚊我都覺得抵睇
但係你200蚊仲要係咁派飛,姐係我呢d在職人士又無關係想真心入場撐港隊既抵死d?
抵俾人禁住搶?

重點對手係北韓
新客只會覺得香港好渣更加唔會再入場
你俾場不丹台灣佢地睇效果仲大

都唔明點解足總啲人可以咁蠢

因為收貴d賺多d (之前都有數字prove收貴d少人睇但cover 到兼有賺, inelastic demand)
視乎足總班人想賺多d定入場人數高d,佢就揀左前者
$200真係好撚貴,本地歌手開演唱會最平都$180

香港對支那就係inelastic demand

咁都得
到底香港隊定價係邊班人諗出黎嫁 食屎啦屌你老母

加價marketing.txt
5件私人醒一二千萬俾521
521就用呢筆錢入主南華(辭去傑志職務)
向傑志借8小將,佐迪,列斯奧,光頭,阿凱,沈國強
再上南華未走的球員
已經差不多完成組軍

雙赢喎

成個足總既思維都係錯撚晒
再上南華未走的球員
已經差不多完成組軍

雙赢喎

係wor 傑志再提拔四小將 無限loop
再上南華未走的球員
已經差不多完成組軍

雙赢喎

首先呢d係羅生先會做
其次5件可以隨隨便便拎到一二千萬出黎仲唔大搞傑志咩
第三就算真係有
521話入就入南華?

成個足總既思維都係錯撚晒

係咁榨班死忠時間金錢
但無諗過做任何野去吸引新客

咁嗰時13隊 港甲入場係咪好慘
同埋當時係註9出6

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞