[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(2)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
選徐宏傑都唔選黃展 足球明星wo
垃垃又然

港威又變另一金威 咁既表現不如選金威

李嘉耀都好過佢啦

李嘉耀傷

自呑一打膠啦
國際賽生涯始於2000年作客阿聯酋,已經35歲的「偉豪」早年也曾與來仗對手約旦在2001年舉行的千禧盃交手,憶述年少往事時他不禁笑稱:「千禧盃對約旦、羅馬尼亞我都有上陣,還記得當年我是戴兩對護脛比賽,因為驚嘛,看見對手高大又強壯,怕傷。」

請珍惜2000年代呢班國腳
冇人睇冇人理都仲堅持為港隊努力

亨利尋晚on9cc篇訪問都有話冰河期入行起薪得$1500,得幾十人入場睇波
陳偉豪=榮譽球員
辛祖=?
Kitkit Leung
好心你地唔知就唔好亂講啦,辛組只係同傑志合約傾談中,唔會轉會。
內幕嘅消息就系佢絕對唔會離開傑志,唔好影響我地嘅均心
下年辛組乃會被上傑志的戰衣,全力為傑志入球,在亞冠打出名堂。

呢條友仲戇鳩過天光陳
之前佐迪巴素古素呢d出色前鋒,續約都好顺利
似乎今次係辛祖要求太高,以至未能順利續約

當年係無里頭咁抄左巴倫

續過一次約

記得件s喺打完足總杯話同妹妹傾新約,除咗錢之外,我諗唔到其他

應該有其他會揾辛祖
無後路的話,佢點敢同5件拉鋸咁耐

呢樹上得黎 大家都係兄弟 而且大部分人都互相知道對方身份 (除左有手腳成日老屈me係豬機之外) 有正野自己圍內些牙就夠了

歡迎你優先比本人睇睇 (特別是馬賽對波圖那些) 記住加密!!

以後加密同用文字描述當路邊社傳聞算喇,唔好再cap圖喇
周定洋說,很高興和小朋友進行足球交流,希望透過交流對小朋友產生啟發,鼓勵他們持續追尋足球夢,他也提到,台灣的食物很好吃,人民也很友善,感覺台灣就像是他的家。
仆街了
呢樹上得黎 大家都係兄弟 而且大部分人都互相知道對方身份 (除左有手腳成日老屈me係豬機之外) 有正野自己圍內些牙就夠了

歡迎你優先比本人睇睇 (特別是馬賽對波圖那些) 記住加密!!

以後加密同用文字描述當路邊社傳聞算喇,唔好再cap圖喇

以下內容 要有1000閱讀權限看睇撚得到

你係版主你改到幾多權限都得啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞