[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(2)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
其實 會唔會係個個球員都怕撚左KIM
邊有可能要再補選幾個入去

唔會嘅
起碼帥, 謝四, 傻邦都係傷
妹祖自己問題
胡銘同光頭就真係落選

但係港隊第一課都未操

唔會嘅
妹祖自己問題
胡銘同光頭就真係落選

但係港隊第一課都未操

初選不嬲呃人, kim9有腹稿

唔會嘅
妹祖自己問題
胡銘同光頭就真係落選

但係港隊第一課都未操

初選不嬲呃人, kim9有腹稿

kim:已經聽咗球迷意見棄選警號
大軍名單最可惜無神射手辛祖,但原來唔係受傷,而係佢無約在身。「辛祖暫時無同球會簽約,如果他代表香港隊時受傷,他只能獲得保險,但無球會人工。所以我們必須尊重球員意願,以保障他們的最大利益。」
【對朝鮮免費派一萬票 亞盃外套票$480】
6月13日香港大球場將進行2019亞洲盃外圍賽最後一圈賽事,由香港主場對朝鮮,門票售價為200元(成人)及40元(特惠)。而足總亦特別為亞盃外之三場主場賽事推出「Believe We Can」套票,售價為480元(成人)及90元(特惠),賽事門票及套票將於5月31日早上10時公開發售。
此外,為讓全港更多學生及長者入場支持香港隊,足總特別宣佈6月13日對朝鮮一場將會預留一萬張門票免費送予合資格的機構,包括中小學及幼稚園、提供長者或青年服務之慈善或非牟利機構、兒童及青少年中心、長者服務中心及社區中心等。
---------------------------------------------
香港對朝鮮門票售賣事宜:
日期:6月13日 (星期二)
開賽時間:晚上8時
賽事:香港 對 朝鮮
地點:香港大球場
門票售價:200元(成人);40元(特惠票)*不包括Cityline購票通手續費
亞洲盃外圍賽三場主場賽事「Believe We Can」套票
日期:6月13日 (星期二)、10月10日(星期二)、11月14日(星期二)
賽事:香港 對 朝鮮 、香港對馬來西亞、香港對黎巴嫩
門票售價:480元(成人套票限售2000套);90元(特惠套票限售1000套)*不包括Cityline購票通手續費
賽事門票及套票將經由Cityline購票通售票網之網站,門市及電話熱線(2111 5333) 公開發售,而預售之尚餘門票將會於比賽當日早上10時於旺角大球場發售。公開及截止發售日期及時間如下:
公開發售日期及時間:2017年5月31日早上10時
截止發售日期及時間:2017年6月12日晚上23時59分
聽完前排個波樂無窮
覺得耀蛋人其實ok,係垃立
足腫
香港對朝鮮全場劃一收20咪算囉
辛祖可能唔鍾意俾人安排打攻中呢
韓國人金教練

新聞話合約問題
200蚊一張
香港對朝鮮門票售賣事宜:

日期:6月13日 (星期二)
賽事:香港 對 朝鮮
門票售價:200元(成人);40元(特惠票)*不包括Cityline購票通手續費

亞洲盃外圍賽三場主場賽事「Believe We Can」套票
日期:6月13日 (星期二)、10月10日(星期二)、11月14日(星期二)
賽事:香港 對 朝鮮 、香港對馬來西亞、香港對黎巴嫩
門票售價:480元(成人套票限售2000套);90元(特惠套票限售1000套)

*不包括Cityline購票通手續費

足踵搶錢
派飛票價定低啲好撚過啦
大軍名單最可惜無神射手辛祖,但原來唔係受傷,而係佢無約在身。「辛祖暫時無同球會簽約,如果他代表香港隊時受傷,他只能獲得保險,但無球會人工。所以我們必須尊重球員意願,以保障他們的最大利益。」

即係驚傷左冇人要
唔係掛,比長者?佢地咁遠咁夜睇場咁激既波會唔會有事架。 反而比中學生ok

即係驚傷左冇人要

仲唔快啲續約 搞乜
無同球會簽約即係點

完咗約但末搵到球隊簽新約
FF陣

技師 9upper 法叔 虎哥
樂 洋
麥 菊 高

合理

9upper係邊個

屌你個西
痴撚線成人飛兩舊水
200蚊一張

擺明焗人買套票

即係驚傷左冇人要

Yes
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞