[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(2)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
叫 5pic 整多隊波好簡單

花花個會藉好似仲係佢度

而家同一個老細唔可以係同一級別聯賽搞兩隊波
以前傑志大中同時打港甲的情況不會再出現
所以我咪叫521自己入主南華囉

曾文輝
翟庭峰 列斯奧 凱 張峰
艾華 謝4 朱基 光頭
高美斯 佐廸

絕對有競爭力

佢連 marketing都未識搞
走去管成隊波

油渣0經驗都得
521好好多

撚有咁多錢
$200我唔好場外用$150收啲免費飛

隨時免費飛變左賺錢工具

免費飛係特惠票
只限長者學生入場

分分鐘係十蚊飛
你係真心支持香港隊,就幾錢都會入場支持架啦,足總同港隊運作唔需要洗費?而家又無人逼你入場,無錢咪唔好去囉。你唔去都有大把人去,少你一個唔少。

who say
留名大球場真人full house

港超fanpage有條友講

波總打手

就算會比嗰班都屌撚晒鬼啦 足總真係on柒鳩 咩之前東亞盃話啲價錢唔係佢地控制都算 而家仲有乜野藉口
前排做完諮詢結果係點 屌你老母狗總

隨時免費飛變左賺錢工具

免費飛係特惠票
只限長者學生入場

分分鐘係十蚊飛

老友記慣咗兩蚊雞
十蚊太貴不了
你係真心支持香港隊,就幾錢都會入場支持架啦,足總同港隊運作唔需要洗費?而家又無人逼你入場,無錢咪唔好去囉。你唔去都有大把人去,少你一個唔少。

who say
留名大球場真人full house

港超fanpage有條友講

波總打手

就算會比嗰班都屌撚晒鬼啦 足總真係on柒鳩 咩之前東亞盃話啲價錢唔係佢地控制都算 而家仲有乜野藉口
前排做完諮詢結果係點 屌你老母狗總

我識有個撚樣填問卷時話自己500一張飛都買架,宜家見到身邊嘅人屌鬼就成隻跟尾狗咁學人屌鬼

隨時免費飛變左賺錢工具

免費飛係特惠票
只限長者學生入場

分分鐘係十蚊飛

老友記慣咗兩蚊雞
十蚊太貴不了

要送埋魚旦,燒賣
收100,60就差唔多,為打爆球場,平啲好正常

好心就派5000張 另外5000張補貼返個成人價啦屌佢老母
利申:學生哥 但實在睇唔過眼咁撚反智既價格定位

踩人成 外援 外援
美高 麥保美 周綽豐
摩西斯 曾賤晃 科夫 外援
奧力斯

龍一定支那人

叫 5pic 整多隊波好簡單

花花個會藉好似仲係佢度

而家同一個老細唔可以係同一級別聯賽搞兩隊波
以前傑志大中同時打港甲的情況不會再出現
所以我咪叫521自己入主南華囉

曾文輝
翟庭峰 列斯奧 凱 張峰
艾華 謝4 朱基 光頭
高美斯 佐廸

絕對有競爭力

仲好過今季隊南華

踩人成 外援 外援
美高 麥保美 周綽豐
奧力斯

龍一定支那人

踩人成 外援 外援
美高 麥保美 周綽豐
奧力斯

龍一定支那人

以下內容要做愛後才可以觀看

不勞而獲咁正?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞