[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(2)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike

講起龍 垃垃隊季中出左個青年龍歐陽xx又係災難黎

垃垃唔係成日講到自己成個青訓之父咁咩

又唔好咁講 仲讀緊中學 練都未練足 想佢幾勁呀
冇簽陳達燊就有d可惜喇

經驗不足唔好屌住
可能development program都未完成
到底香港隊定價係邊班人諗出黎嫁 食屎啦屌你老母

講到因航好無辜咁
幾多人搭佢地受氣呀

我講前線俾無理客屌果時咋喎 幾時話因航無辜?

漏左空姐兩個字
識人做因航佢自己都話因航d service狗也不屌

冇簽陳達燊就有d可惜喇

唔係已經代表緊cityu?
$200我唔好場外用$150收啲免費飛

隨時免費飛變左賺錢工具

令到無新人入來本地波區

冇簽陳達燊就有d可惜喇

經驗不足唔好屌住

蕭良傷幾耐
$200我唔好場外用$150收啲免費飛

隨時免費飛變左賺錢工具

免費飛係特惠票
只限長者學生入場

叫 5pic 整多隊波好簡單

花花個會藉好似仲係佢度

而家同一個老細唔可以係同一級別聯賽搞兩隊波
以前傑志大中同時打港甲的情況不會再出現
所以我咪叫521自己入主南華囉

曾文輝
翟庭峰 列斯奧 凱 張峰
艾華 謝4 朱基 光頭
高美斯 佐廸

絕對有競爭力

佢連 marketing都未識搞
走去管成隊波

油渣0經驗都得
521好好多

冇簽陳達燊就有d可惜喇

經驗不足唔好屌住

蕭良傷幾耐

其實雞咗未?

D2龍黎, 唔洗太大期望
以下內容冇乜特別野

D2龍黎, 唔洗太大期望

都係頂一頂邊有人理
田文豪接班人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞