[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(2)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
係咪俾呢度估中, 一拎到神射手就同五件跳草裙舞

唔洗估, 獲獲都跳, 不過同入港隊有咩關係, 自由身定有約都要入架啦
【港隊決選名單出爐 陳偉豪6月7日告別戰】
香港足球代表隊在6月7日和13日,將會分別在主場與約旦進行友賽,及與朝鮮進行亞洲盃外圍賽,今日主教練金判坤就舉行記者會公佈兩場比賽決選23人名單。而在6月7日對約旦的友賽,足總將會特別安排補選中堅陳偉豪,以作為他在香港隊的告別戰。金Sir解釋部份初選球員落選的原因,某些球員因爲經過最後一輪聯賽及季後賽後受傷,而辛祖則因爲和球會合約問題而未能入選

邊間球會

即係可能去外地試腳/落班,所以唔留香港踢港隊?

唔玩亞冠

唔怪得要簽盧卡斯
無我真係on撚99

雖然你條仆街冇誠信貪錢又懶散 但港隊中鋒真係冇人好過你 廢金
無我真係on撚99

雖然你條仆街冇誠信貪錢又懶散 但港隊中鋒真係冇人好過你 廢金

香港足球代表隊在6月7日和13日,將會分別在主場與約旦進行友賽,及與朝鮮進行亞洲盃外圍賽,今日主教練金判坤就舉行記者會公佈兩場比賽決選23人名單。而在6月7日對約旦的友賽,足總將會特別安排補選中堅陳偉豪,以作為他在香港隊的告別戰。金Sir解釋部份初選球員落選的原因,某些球員因爲經過最後一輪聯賽及季後賽後受傷,而辛祖則因爲和球會合約問題而未能入選

邊間球會

十成九想加人工 扮下野話想走姐
下年有亞冠唔踢 走去其他國家踢?
我就唔信啦

唔洗估, 獲獲都跳, 不過同入港隊有咩關係, 自由身定有約都要入架啦

咪係 有無球會都要踢港隊架啦
辛祖條仆街去得邊 中超落閘 馬超?

馬超2019踢亞冠 唔奇

邊間球會

我就唔信啦

人工高過而家2, 3倍咪會
佢個亞援身份值錢啊

似辛祖唔肯入多D

印尼同馬超好似對香港球員最有興趣
又係能力上最有可能落到班既聯賽

馬超2019踢亞冠 唔奇

jdt彩佢都有味

邊間球會

我就唔信啦

應該5月尾同傑志約滿
照計續唔續約都不影響6月踢港隊
所以我估佢可能唔係香港
選七爺都冇咁嬲,墓臭

七爺跑唔郁啦
個肚腩越來越大

5pic 係咪驚妹祖會踢傷 所以唔放人

無我真係on撚99

如果7爺肯安份留喺禁區唔差得過真祖嘅
選七爺都冇咁嬲,墓臭

七爺跑唔郁啦
個肚腩越來越大

……
無我真係on撚99

如果7爺肯安份留喺禁區唔差得過真祖嘅

7爺點都好過基奧啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞