[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(2)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
傑志無左個不佔外援位的入籍球員
今次蝕章

咪講左 用安基斯囉

所以南華班球員咪走唒囉
大豪last一場可能又係踢15秒

應該多過作客支那果場既

好似nba咁,幫手食左15秒出場時間又無失波
英國媒體也證實了這條消息,文章提到25歲的中後衛陳偉豪被披露將進軍英超,他被認為是目前香港頭號球星,此前香港杯賽冠軍南華隊以創造香港足壇轉會費紀錄的價格從彭馬流浪者隊引進了陳偉豪。

目前陳偉豪曾26次代表香港代表隊參加了國際足球比賽,並曾射進了一個進球,此前他曾被傳言去英超的雷丁隊試訓

假設問題
你係辛祖的話
8萬踢傑志
12萬踢東南亞

揀邊樣

話咗假設

北韓場波會唔會劃細個場
教練金判坤大讚愛將道:「我多次讚揚偉豪的把握力強,已是亞洲頂級水準中堅

睇下吉田麻也踢緊乜大豪咪有料踢乜囉

kim呢啲亞洲三流領隊
假設問題
你係辛祖的話
8萬踢傑志
12萬踢東南亞

揀邊樣

話咗假設

點解你要瘋狂加密
北韓場波會唔會劃細個場

足總:咁麻煩,不了
北韓場波會唔會劃細個場

足總:咁麻煩,不了

劃細個場,大球場可能要另外收足總錢
今年奇奇怪怪個個都咁心急 唔好再問咩內幕料啦 等8月自然就定落黎架啦
教練金判坤大讚愛將道:「我多次讚揚偉豪的把握力強,已是亞洲頂級水準中堅

kim呢啲亞洲三流領隊

大豪全盛時期應該踢到J2中游嘅。要做到頂級中堅,佢當年起碼要踢到上J1,有中澤佑二,田中鬪利王咁上下質素
大豪last一場可能又係踢15秒

咁呢d野 就要睇大豪自己既擇毫功力喇 有冇完美告別要睇佢自己

擇毫真係好考經驗同功力架,好期待佢最後一次演出

kim呢啲亞洲三流領隊

大豪全盛時期應該踢到J2中游嘅。要做到頂級中堅,佢當年起碼要踢到上J1,有中澤佑二,田中鬪利王咁上下質素

講真吳中超真係好過大豪, top fit計的話
東南亞人工高
傑志無得比
希望佢之後會返港隊効力

kim呢啲亞洲三流領隊

高登南華情報員:吳中超勁過陳偉豪幾倍
2011年防到田中鬪利王

kim呢啲亞洲三流領隊

高登南華情報員:吳中超勁過陳偉豪幾倍
2011年防到田中鬪利王

高登南華情報員可能係吳中超本人
點解好似無乜人講徐宏傑,竟然有佢無王子廢金係咪痴q左線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞