[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(2)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
之前佐迪巴素古素呢d出色前鋒,續約都好顺利
似乎今次係辛祖要求太高,以至未能順利續約

當年係無里頭咁抄左巴倫

續過一次約

記得件s喺打完足總杯話同妹妹傾新約,除咗錢之外,我諗唔到其他

應該有其他會揾辛祖
無後路的話,佢點敢同5件拉鋸咁耐

妹祖亞援加港超神射手CV有東南亞試腳邀請好正常,佢都係為錢啫,邊會為挑戰亞冠而留隊
假設問題
你係辛祖的話
8萬踢傑志
12萬踢東南亞

揀邊樣
前鋒辛祖因暫無合約而婉拒為港隊出戰

前鋒辛祖因要到其他地方試腳而婉拒為港隊出戰

球會重要過代表隊

無約,驚踢港隊整傷自己,叫價低好多,傷左又無球會俾錢醫
假設問題
你係辛祖的話
8萬踢傑志
12萬踢東南亞

揀邊樣

話咗假設
大豪last一場可能又係踢15秒

應該多過作客支那果場既
傑志無左個不佔外援位的入籍球員
今次蝕章
屌那星$200一場?
傻撚左呀足總?
對約旦$150我都屌你收得貴啦
大球場+$200我一定唔去睇

南華搞到咁
不如搵度士做主教練 再用哂佢班仔啦
有goal messi同大豪湊住 應該唔使降班
頂多幾年又一隊勁旅

其實南華真係應該搵度士帶,一黎母會,二黎佢教波係有料到,起碼佢教d球員會肯去波d,而家打埋d刷鞋仔波,好難做到入肉嘅攻勢
屌那星$200一場?
傻撚左呀足總?
對約旦$150我都屌你收得貴啦
大球場+$200我一定唔去睇

仲要now有直播
唔通小傑仔想簽返保連奴

咁不如搵鳩沖
收到風果10000張飛係特惠票來

叫對面隊踢出界
今次蝕章

咪講左 用安基斯囉

朱基心痛?
今次蝕章

咪講左 用安基斯囉

朱基心痛?

朱基食撚屎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞