[硬件撚..討論硬件知識、砌機LIST、解答問題集中帖(19)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
如果h115同d15邊個贏
i9-7900X IHS入面都係用垃圾散熱膏

https://youtu.be/I1Bv8Mxnnlc?t=238?t=238

煎蛋mode
屌 730係中央田買左隻SSD轉頭望下邪都平50蚊

買咗就唔好四圍望啦

買咗就唔好四圍望啦

岩呀 越睇越傷心

買咗就唔好四圍望啦

邪都一定賣老鼠貨

買咗就唔好四圍望啦

邪都一定賣老鼠貨

做咩唔睇晒先買呢清

買咗就唔好四圍望啦

邪都一定賣老鼠貨

做咩唔睇晒先買呢清

唔好問啦
除左柒我搵唔到第二個答案

買咗就唔好四圍望啦

邪都一定賣老鼠貨

做咩唔睇晒先買呢清

唔好問啦

好柒呀清

買咗就唔好四圍望啦

邪都一定賣老鼠貨

做咩唔睇晒先買呢清

唔好問啦

好柒呀清

窮撚跌左兩個3號餐已經好撚慘
邪都一定係賣老鼠貨

買咗就唔好四圍望啦

邪都一定賣老鼠貨

做咩唔睇晒先買呢清

唔好問啦

好柒呀清

窮撚跌左兩個3號餐已經好撚慘

邪都一定係賣老鼠貨

唔好咁啦巴打。。。。
可能你依家果隻都係
邪都一定係賣老鼠貨

唔好咁啦巴打。。。。
可能你依家果隻都係

二手水貨當新賣
睇人仆街真係咁開心咩
邪都一定係賣老鼠貨

唔好咁啦巴打。。。。
可能你依家果隻都係

我屌你
跟悠二 $15,000 list 換display card 同 case有冇問題?
CPU
- i7-7700K
Motherboard
- GIGABYTE GA-Z270X-UD3
RAM
- Corsair Vengeance LED DDR4 3200MHz 16GB (2x8GB) Stunning White LED
Display Card
- Gigabyte AORUS GeForce® GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X
- ZOTAC GeForce® GTX 1080 Ti AMP Extreme
HDD
- WD Blue WD10EZEX 1TB SATA3 6Gb/s /64MB HDD
SSD
- Samsung 960 EVO M.2 2280 MZ-V6E250 250GB PCIe 3.0 x4, NVMe 1.2
PSU
- Corsair RM650x 80Plus Gold 650W
Case
- SilverStone SST-PM01BR-W 黑色透明側窗直立式機殼ATX Case
- NZXT S340 Elite
CPU Cooler
- Noctua NH-D15S
跟悠二 $15,000 list 換display card 同 case有冇問題?
CPU
- i7-7700K
Motherboard
- GIGABYTE GA-Z270X-UD3
RAM
- Corsair Vengeance LED DDR4 3200MHz 16GB (2x8GB) Stunning White LED
Display Card
- Gigabyte AORUS GeForce® GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X
- ZOTAC GeForce® GTX 1080 Ti AMP Extreme
HDD
- WD Blue WD10EZEX 1TB SATA3 6Gb/s /64MB HDD
SSD
- Samsung 960 EVO M.2 2280 MZ-V6E250 250GB PCIe 3.0 x4, NVMe 1.2
PSU
- Corsair RM650x 80Plus Gold 650W
Case
- SilverStone SST-PM01BR-W 黑色透明側窗直立式機殼ATX Case
- NZXT S340 Elite
CPU Cooler
- Noctua NH-D15S

無問題
見到有個post拎五萬砌機

我見到幾億添

我見到幾億添

幾億

我見到幾億添

RGB撚射出黎果D?

我見到幾億添

RGB撚射出黎果D?

砌機求list
https://lihkg.com/thread/264879/page/1?ref=ios

我見到幾億添

RGB撚射出黎果D?

砌機求list
https://lihkg.com/thread/264879/page/1?ref=ios

呢個唔係正經post 唔算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞