[硬件撚..討論硬件知識、砌機LIST、解答問題集中帖(19)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
點解可以又開戰

幾時開鋪啫
我想砌機呀

差唔多.
我都唔識評論

只能講.各位唔好下下去到咁盡.咩都好.

得嫁啦 經過今次重邊個敢傾
我都係收收皮先 你地慢慢屌我
點解可以又開戰

幾時開鋪啫
我想砌機呀

差唔多.

係就好 六月中要幫人砌機
點解可以又開戰

幾時開鋪啫
我想砌機呀

差唔多.

睇黎我可以等到你開先買機箱
以前就算大家打J鳩UP都好,以前既人都會好盡力好有心機答其他入黎問野既巴打
你地自己睇下啦,真係問野既俾你地洗走哂
定係連登一開波就係咁

你自己睇返啲回覆 睇下有冇答入黎問野既人
你話我地傾得多可以直接講 唔洗串串共放低個post
係咁多

我日日入黎一望就係成堆你地打J既CM,都唔撚駛再睇
咁樣已經好直接,係唔係要好似係度求你地唔好再打J
係咁多
點解可以又開戰

幾時開鋪啫
我想砌機呀

差唔多.

等緊
以前就算大家打J鳩UP都好,以前既人都會好盡力好有心機答其他入黎問野既巴打
定係連登一開波就係咁

係咁多

係咁多

無睇就唔好話我地無覆
咁你現家反應完應該唔會有人再傾
我都唔識評論

得嫁啦 經過今次重邊個敢傾
我都係收收皮先 你地慢慢屌我

拿.我都冇話屌邊個

我只係對兩邊講都唔好下下去到咁盡姐
算啦 相嗌唔好口
唔好鬧交啦
大家都係度學野
定係連登一開波就係咁

係咁多

係咁多

無睇就唔好話我地無覆

我重申冇話唔俾你地傾,你地可以開PO慢慢傾
我相信好多巴打只係一直冇出聲
想請教下 如果部腦係經常性用黎睇戲or演唱會, 唔打機,最多玩下艦娘,係咪跟返文書list都ok?

唔知你講咩GAME,正常就係,可以用G4650做CPU,到時打你所謂既GAME唔夠就加返張普普通通既DISPLAY CARD就得

網頁flash game黎
Btw thanks
https://lihkg.com/thread/262299/page/1?ref=web

做乜尻啊屌你

不如你地問下你地做乜鳩,都ON99

我收聲

好有自由,你地可以入去個POST慢慢加你地既分

煩撚過好耐之前買個780T喺度係咁打飛機條友
Jumper針咁撚硬都整得斷既抵買過塊喇
定係連登一開波就係咁

係咁多

係咁多

無睇就唔好話我地無覆

明白 我既意思係唔會再係到傾
求機箱介紹
https://lihkg.com/thread/262324/page/1?ref=ios

機箱jj有福了
定係連登一開波就係咁

係咁多

係咁多

無睇就唔好話我地無覆

明白 我既意思係唔會再係到傾

咁多謝合作,如果你覺得岩岩太惡講聲對唔住
以前好腰巴定唔知邊個就真係對機箱有研究喇
分析晒個機箱利弊
依家淨係J個外型
我都唔識評論

中立撚
定係連登一開波就係咁

係咁多

係咁多

無睇就唔好話我地無覆

on撚鳩 打j比例多過解答人地野問野就當我地冇答過
痴撚線
以前好腰巴定唔知邊個就真係對機箱有研究喇
分析晒個機箱利弊
依家淨係J個外型

係好腰巴,佢都無再上水
我都唔識評論

中立撚

悠二你都屌
遲下洗唔撚洗display 開一個po cpu開一個po psu又開一個po咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞