[硬件撚..討論硬件知識、砌機LIST、解答問題集中帖(19)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
以前好腰巴定唔知邊個就真係對機箱有研究喇
分析晒個機箱利弊
依家淨係J個外型

所以話d廠洗撚曬咁多心機design 咁多野咩
全部係原產品加rgb又可以再戰十年
我都唔識評論

只能講.各位唔好下下去到咁盡.咩都好.

中立撚

悠二你都屌

悠二唔屌得啊?
佢係邊撚個咁把炮啊

仲笑
分析晒個機箱利弊
依家淨係J個外型

仲有人記得佢
我都唔識評論

只能講.各位唔好下下去到咁盡.咩都好.

中立撚

悠二你都屌

有咩問題?
分析晒個機箱利弊
依家淨係J個外型

仲有人記得佢

佢好似係phanteks fans

中立撚
屌多你一獲先
分析晒個機箱利弊
依家淨係J個外型

仲有人記得佢

最記得佢分析顯示卡同機箱好勁
依家好似見佢上epc多
分析晒個機箱利弊
依家淨係J個外型

仲有人記得佢

依家好似見佢上epc多

可惜係intel 同 N記死忠
遲下洗唔撚洗display 開一個po cpu開一個po psu又開一個po咁

其實打J都無乜問題
都係硬件姐
遲下洗唔撚洗display 開一個po cpu開一個po psu又開一個po咁

其實打J都無乜問題
都係硬件姐

屌風扇

其實打J都無乜問題
都係硬件姐

屌風扇

遲下開多個dvd rom po打j 鬥快彈出又彈入

其實打J都無乜問題
都係硬件姐

屌風扇

三萬轉server暴力扇
轉轉話題
有時朋友問起換機
以而黎講
Ryzen r5 1600係最抵玩?

其實打J都無乜問題
都係硬件姐

屌風扇

認真
轉轉話題
有時朋友問起換機
以而黎講

咩都係睇你筆直同用途要求行先

其實打J都無乜問題
都係硬件姐

屌風扇

認真

依家唔認真?
轉轉話題
有時朋友問起換機
以而黎講

好過i5先
而家講硬件都唔得
文字獄
分析晒個機箱利弊
依家淨係J個外型

仲有人記得佢

依家好似見佢上epc多

果次有親圖多數都係睇下間廠點係heatpie,供電到cut cost
好掛住堆手指餅

其實打J都無乜問題
都係硬件姐

屌風扇

認真

依家唔認真?

ok you win

其實打J都無乜問題
都係硬件姐

屌風扇

遲下開多個dvd rom po打j 鬥快彈出又彈入

幼稚
轉轉話題
有時朋友問起換機
以而黎講

咩都係睇你筆直同用途要求行先

都係愈平愈好
大約都係打下機上下網咁
最盡都係搭張1070
會唔會話1600唔oc會比較弱
同埋ram揀3000須要係bios set定auto已經run到3000
我睇左咁多巴打建議
對ryzen既ram setting都係唔理解
我蠢
分析晒個機箱利弊
依家淨係J個外型

仲有人記得佢

依家好似見佢上epc多

果次有親圖多數都係睇下間廠點係heatpie,供電到cut cost
好掛住堆手指餅

好掛住evga 堆手指餅 圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞