DBP係黑店 - 脫毛討論區 22

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
價錢差咁遠,如果你唔趕時間,梗係join A+ 慢慢脫

利申:m記客戶冇join 過A+
原本諗住join a+
但覺得價錢可以再平啲,所以都係冇揾佢地

後尾有啲準新娘gp 推薦
9千唔使可以脫全身包vio
都係用laser pro 755nm果部機
仲要唔hard sell 就join 左佢地

其實一啲小店脫毛都ok 既
今日第一次上,原本背有好多粒粒同印,預左佢會sell ,但竟然冇
脫完出去簽紙馬上book 下次個期

所以我覺得其實可以試下啲小店既
諗緊去hair fade 定anova, H舖貪近但新店驚信唔過,A舖唔就腳但見過口碑都OK
真係唔伏
你做完一次就要約下一次
傻嘅先去Dermes 啲機舊 啲人hea做
嚴重overpriced 純粹賣premium feel
我都去咗 我覺得幾好呀 完全無sell 可能因為我自己問
試過好多間貪平都係唔得
去左cutxs打,而家1-2年啦,而家幾好冇咩毛
終身都係16x00
希望join WD plan既諗清楚
有起事上黎(eg 停美容院) 要等幾日先輪到你約時間
無你想要個時間又要再俾第2d時間再輪過
而家話就話用埋signal 但又係唔覆又唔盛
隔左幾日whatsapp問佢覆到未先覆翻我timeslot
你真係好有錢呀,仲要D記又咁叉痛7萬蚊再加多7000蚊,已經可以去h記做100%全毛脫毛。

想平啲就去A-plus做全身/join 4+4 大part 不過佢哋話好full 好難book
想安全啲就去H記做

我就去A-plus做 lower legs(補打返以前用 810啲廢機手尾)
有去more beau 做 full bikini+手指手背+ underarm (補打D記啲手尾)
有去 H記做 full arm + upper legs
有去 EVRbeauty 做full face + full back (cwb新舖比較乾淨啲)

以上都係用同一部機嘅,只係分平同貴分別姐,都係有永久保養
A-plus 真係價錢合理嘅,唔sale,但少少難book就比較煩啲

More beau就得一部機,所以就真係準時到,個網有齊價錢。有三句野sale下你,識reject就得

H記就真心安全啲,因為佢有部門監管佢哋。呢期睇到啲絲話cwb會比較chur,睇下好唔好彩。但價錢係中上,但一定比D記平,明碼實價,唔似D記咁海鮮價。 full face & full bikini 呢到啲人都會比較鼓勵去H記做呢兩part 因為真係安全啲。
但第六次之後就會變保養期,一年做3次,但唔洗擔心只要你同佢講仲有毛出,佢都照比你上去做

EVRbeauty 比起H記平,但又比A-plus 貴,個網都有齊哂價錢,都唔係好sale。但一定要揀永久保養,因為到你要生仔可能會再出返,所以一定要揀永久保養。呢度有絲話比較污糟啲

利申:非打手,自己都付出咗7萬4蚊先打淨前上身未打
點解呢家先有咁多公司做脫毛以前得D記
生不逢時呀
想問有冇人聽過/做過DPS脫毛?
上網搵唔到咩資料
因為我做facial間細店入咗呢部機
但完全未聽過 想知到底有冇用
Join左全身$9500
地方方便好乾淨
治療師都好nice
一邊脱一邊傾計..無咁尷尬
So far上左去幾次都無sell過
好似前幾日開始可以約三個月內任意時間
我即刻book左兩個禮拜後都有位
絲打可以試下俾幾個timeslot佢哋揀會容易d
如果A plus邊間分店好d?觀塘?尖沙咀?
佢係頭4次每上一次比一次錢?
去A plus做哂全身唔知幾錢?
已前2017年頭join d記,個陣只係識個間先咁傻用咁多錢,毛的確小岀,但都仲有
但原本背脊有粒粒,打完會唔會再出得多左架?
今個月約左啦
不過係佢地實在太混亂太唔人性化
用得咁嘅名就知道唔係755激光
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞