DBP係黑店 - 脫毛討論區 22

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
咁如果你未簽就梗係企硬唔肯簽啦! 如果佢話你唔簽就唔俾你再約, 咁你就話佢已經係觸犯商品說明條例
我上次做咗V位
IO因為第二日嚟m所以skip咗
脫咗6次面毛 覺得皮膚真係會易生瘡咗
特別係額頭
奉勸本身冇太多面毛嘅絲打咪屎忽痕脫全面
我下次開始會靜係脫唇毛
tst要我隔12個星期
我上次打完第一次額頭易上好細好細既粒粒
但你已經有做好保濕/打完有勤力敷mask?
其實打全面唯一既好處係咪望落白淨啲
我覺得係易左出雀斑
利申 日日有用防曬
你做咗幾多次要隔咁耐?
乜你簽野果陣張野冇寫?我join aplus有寫清楚同會比副本我地keep
做完之後一個星期左右d 毛會甩,唔會即時冇晒架
我都以為間間都一定有一份agreement要簽, 咁裏面應該寫晒啲嘢, 可以之後單方面改嘅咩?咁咪龍門任佢哋擺囉?咁廢苦嘅
唔係喎M記, 都係係全港no.1, 全球no.5, 唔知點解香港有兩個no.1? 咩玩法
我見佢Facebook6月出嘅post喎。不過都唔關我事,因為我呢啲死窮鬼唔會比咁貴去join呢兩間
痛感個個人都唔同嘅,你覺得完全唔痛真係好勁整體嚟講應該不相上下,所以睇返服務、衛生同價錢,的確係H記更值得推介。

睇返m記個no1 證書係到2019年,之後就係H記啦,應該只係唔捨得收返埋
你覺得點樣
做完被堅尼為好似黑咗
但係啲毛毛都係好吉
有疑惑,m有嘅脫毛機一定多過H, 咁點解H又會用冷凍多啲?
V位第一次做完過咗兩個星期有生返啲毛頭但無長落去所以又無話拮
大家脫左幾多次bikini 先無乜毛
因為呢個證書係講緊使用量,我印象中兩邊都用足量、流程亦一樣,咁就應該係客戶數量導致嘅分別。

而家打開官網睇,同一部機,同樣嘅保證,講做腋下,M記係$9200,H係$3820(原價都係$8800),加上好多人唔止脫1 part,計計埋埋條數就會差好遠。咁我諗唔少人會睇價錢做人,揀去H記,佢哋多客啲,自然就用得多啲。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞