DBP係黑店 - 脫毛討論區 22

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
好撚麻煩
下次幾時係佢地話事
前幾日做完脫毛,係reception問下啲booking,諗住有位就book,都比佢地串返要喺Whatsapp 問次次whatsapp問完,都隔好耐先覆
真係好撚垃圾😑
本身join gentlelase 755脫毛,前幾日職員話可以轉一隻755同808雙頻嘅機,想問吓大家轉唔轉得過?跪求意見
都係果句,用邊部機先
佢話係laserpro®️嘅755脫毛機
我脫嗰間係有部新機755+1064, 效果好好,做咗佢之後真係連啲汗毛都冇埋,但係你呢個波長嘅組合我就未見過。
溫馨提示808係彩光波長
上網搵吓呢部機嘅資料先
我琴日搵過 冇一部係exactly叫呢個名既 最多都係叫gentle laser pro…
根本就冇講係用邊一部機, 呢啲咁鬼嘅公司先唔好去
同埋平到咁,可信性。。。
同埋以為3888係包全身除左bikini
點知胸唔包心口要比多1500先打埋
除返去都只係平hairfade一千多啲
都係小店 但hairfade至少有人講
總之魔鬼在細節,好多都係join之後先至又話呢樣唔包果樣唔包。
而家又有$5000消費券, 其實變相已經又平咗, 搵啲好少少嘅join啦
部嘢叫terminlaser
睇你都唔係追開呢個post,睇返主post同#213位絲打分享參考下。價錢有平有貴服務質素有好有壞人有sell有唔sell,自己衡量自己需要
追唔到咁多舊post就搵兩三間個名再google下睇下相關討論
巴打亂入
想問下男士脫毛會唔會有邊間推介
講起就燥

我買plan嗰時問得好清楚有冇話脫咗幾多次之後約期會有 限制,個負責人再三強調 “我哋都知出面有啲公司係咁,不過我地唔會嘅,你做幾多次都係隔6-8 wks” ,聽到佢咁講我先決定買嘅。我係好煩膠咁問咗佢幾次

佢老闆!上個禮拜去個T話,頭4次係隔6-8 wks, 第5-8次係隔10wks,之後就係每隔三個月做一次,你知㗎可

我唔x知喎,你玩曬啦,未俾錢嗰陣就呃我?

p.s. Cwb wd ,俾各絲打參考
未join wd真係唔好join
好嬲
之前今個月做 可以約定下個月
而家又話唔得
一時一樣
我本身無問清楚脫幾次之後有無話唔比約密啲
但最近佢都同我講要8星期先約得玩哂啦
真係唔好join wd
垃撚圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞