DBP係黑店 - 脫毛討論區 22

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
本身WhatsApp $2888 10個部位
後尾見到佢有個$2200 6個部位
我轉咗呢個 因為我脫唔到10個咁多
今日返H記做第三次保養,等於第9次,打到差唔多就完個時,佢同我講我大腿毛孔塞,好厚角質,想sell我做cps

然後再講多一句正常皮膚嘅打6次已經得返啲幼毛,你係因為角質層厚所以打咗多咁次都仲有4成毛 作為你嘅治療師有必要同你講返聲

知自己多毛我都預咗打好多次先會少啲毛冇話要投訴點解要打咁打咁多次,反而我仲好想頭兩年keep住定期返嚟做保養囉
我覺得好撚痛 好似火燒閪咁 不過深呼吸就無事
好驚佢會變到好似yanis 咁。。
我加拿大同v I 位都好撚痛 可能因為毛特別粗
利申係yanis脫
下個禮拜第一次脫下身
好驚
我今日打第2次 竟然無點sell我+1 仲要幫我脫得好仔細
上次第一次打hea到仆街仲要瘋狂sell到我唔知點答佢好==
繼續慶幸自己當日冇揀到WD! 就算而家a plus 咁Q難book, 我都覺得起碼有得做, 同埋每次做得足。
如果約到但係每次淨係打10分鐘有9用咩
真係唔出奇,有幾部機嘅WD都變成咁, 佢仲要得一部
我第一次做就係等左半個鐘先有得做
問前台話前面啲人遲到
最後脫嘅時間仲短過等嘅時間
如果之後有野做真心好難預幾點做完
佢而家脫前一日都會提你準時到
遲到冇得做又有咩問題
近排喺join 脫毛package ,佢地送咗張facial coupon比我
咁諗住唔好蝕就去做下啦
個coupon cover 好多唔同既選擇,有面有頸有眼等等
但佢地安排treatment 時又話呢個唔可以同其他同時做,可以同時做既又超過送既金額要補錢

個consultant 既語氣開頭都幾好,但我話唔加錢得唔得佢就開始閪面
咁唔想加就唔想架啦 不過好彩佢都冇sell

唔知大家有冇遇到一樣情況
果然免費既野係最貴
我fade hair脫
係痛嘅 但唔係接受唔到
我太驚
佢仲畀咗個枕頭我攬住
想問下有d幾百蚊幾個細部位/1大3細呢d plan
係咪伏黎
我係aplus脫之前冇事,但最近一次脫撚到一撻撻啡色印,都唔知好唔好得番,想喊
我黎緊月底去A+脫full body
請問有無人可以referralthanks
見到幾多人話a+ booking full
只係想underarm 加 full leg

1516緊究竟a+ 定hairless
邊一間啊? 我嗰間都有送Facial coupon, 但係完全冇sell過喎, 同埋亦都可以脫毛同一日做冇問題
同佢地講啦!會安排藥膏㗎,唔使驚。
如果價錢唔係考慮因素嘅,咁咪去環境靚啲Booking又容易嘅hairless。
我自己就一定係考慮錢㗎喇,同埋好彩我join嘅時候未有武費,booking冇咁爆㗎,我而家已經完晒8次,差比堅尼仲有少少,其他已經肉眼睇唔到,就算有都已經係白色冇得搞。咁我自己衡量我又唔想比咁多錢,同埋真係辛苦就時間咪八次,所以我揀平囉!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞