DBP係黑店 - 脫毛討論區 22

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
點昆?
我登記完好似就話可以用唔知有冇咩問題
bare呢間有冇人做過?
做嘅效果好唔好
會唔會好hard sell?
前幾個reply 先提過
建議追post
我都問咗, 不過唔可以用喺脫毛度,同埋一定要join plan , 係正價療程再半價
Aplus 而家係咪多人到whatsapp都覆唔切
想改時間 等咗幾個鐘淨係覆一句未有位
平時經過既話可能直接行去佢地舖頭仲快D
其實A plus full 到咁
好心佢就多D分行都開埋星期日同公眾假期去頂住先啦
宜家差唔多要相隔9星期先有得脫
見佢Facebook寫話佢哋訂咗啲機仲未嚟到香港,佢哋應該真係有開緊舖㗎喎,啱啱先開多間係銅鑼灣。
依家佢哋咪開咗星期日囉,以呢個中價價錢,佢哋口碑係最好,爆就一定㗎啦!
應該都係一視同仁喎,我有朋友想join, 都係要book到月尾先有位
都係尖沙嘴一間開埋星期日姐😂😂😂😂
就係理解到佢地硬件上(eg 機器同新店)唔會咁快ready
而佢真係好難book 呢個問題係有目共睹
所以先覺得最快可以改善booking 情況既方案就係陸續將全線分行開埋星期日

唔否認佢地口碑好
不過係驚差不多8-9星期先可以做一次會影響脫毛效果
因為之前聽過最好係6-7星期就要脫一次
之前做bikini明明啲毛明顯生疏咗同埋少咗
但最近呢一次隔得太耐無做好似又生得密咗同多返
如果全部開咁佢哋啲脫毛姐姐咪冇得放假囉, Pauline 都話佢哋做到就嚟死
咁點解佢唔請多少少人呢?
銅鑼灣
佢長遠開來講要開多D分店
其實點都要請人架喇
脫毛姐姐都真係辛苦既
希望公司OT 人工可以出高番少少
慰勞佢地

咁我其實都係提議姐
我又唔係佢地既管理層
不過全部開埋紅日呢樣嘢就算佢地真係實行都係要按部就班 慢慢增多既
我打呢段嘢都係希望A plus mon post 既見到

依家根本係一個惡性循環
脫毛脫得唔夠密 -> 影響脫毛效果 -> D 毛無咁快可以清完 -> 要繼續響A plus 脫毛 霸住個位

我好肯定之後消費卷推出又會有一堆新客
依家唔疏通番D booking
遲下更加搞唔掂
我咪就係有個親戚條女喺入面做囉,佢有返星期日㗎,話好好pay, 咪就係佢話裏面好似返學咁樣囉, 好嚴格,樣樣要求好高, 一講粗口就即刻俾人炒㗎啦,所以請左好多人都過唔到佢哋training就走咗
agree絲打你話齋, 呢個惡性循環都幾大鑊
Mon post 嘅唔該都同你哋老細反映下開返間新界區啦!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞