DBP係黑店 - 脫毛討論區 22

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
可以book到非繁忙時間就真係一定準時做到嘅,但真係要返工都冇計!我自己嘅做法就係每次約定同埋打死都唔改時間
你之後去咗邊間打?用咩機呀?
有冇人試過girlslaserclinic? 見到好多kol有喺果度做,個學生優惠都好似幾平下
想問有冇人知Medilase 脫全身學生價喺幾多?

同埋宜家hairless學生價100%全身$69300,轉會嘅話仲有冇咩discount?

(我幾年前開始脫緊M全手唔連手指手背使咗成$17xxx,想臨grad前脫永久全身,諗緊轉唔轉會/hairless/a+)
KOL全部收錢做嘢, 不如喺度睇吓真實用家嘅評價仲好啦
學生價應該都會貴過Aplus
要返工都難D可以book 非繁忙時間
我又何嘗唔係一隻返工狗所以我就情願自己就佢哋分店,我會問佢哋邊一間有位就去,情願自己搭吓車囉,咁樣真係容易啲book到好多!所以全部舖頭都去過曬
可以啊
Hair fade referral: 你會有一次自選療程送, 包括面部或身體護理

lm
同大家分享下 我2017年仲係學生個陣join左derxxx full legs, full bikini, anus, full face,全部大概70000左右,我脫到2021,都仲係會有d毛岀,當然岀小好多,但都仲會有,佢地好hard sell, 每次上去都sell,轉治療師都沒用,做完頭6次有每年3次保養。但現在就新計劃,得9次買永久保養。我全手未打,我想問大家有沒推介,我9月係學生讀master,應該有學生優惠,想快d做對手。
我最近買左phixxx家用脫毛機,但效果唔知點,怕有排脫
D記轉左新plan,沒永久保養,得9次,做完9次就沒
2個一齊join有沒得平,我都想脫,我差對手,但有好多細位想脫。而且有d位我脫左但會生d幾條
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞