DBP係黑店 - 脫毛討論區 22

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
我初初都有問治療師點解好似越打越多毛
治療師話冇可能 唔會發生
我仲諗緊係唔係我自己錯覺
明白 唔該絲打
但想問下hairless男士既話Ok嗎?
見佢網站寫八月有優惠 但係唔係成日都係咁
佢d每月優惠每個月都係度
Yanis hea到爆 半個鐘都無就脫完全身 又拖光搞到有啲位打唔到 啲毛生返出嚟見到一忽忽
又勁hard sell 成日叫你upgrade個plan想劏多你幾萬蚊
我打bikini
啲毛一生返出黎就知佢打到一忽忽同打得一小忽
你自己join 之前睇下網上評語 睇下sell唔sell.
唔sell咪考慮下
Hard Sell 既 真係要Blacklist 建議唔好去
服務耐左 sell唔到你 佢服務就會開始越黎越差越黎越求其,自己睇路。

奉勸各位 未join ,千奇咪撚揀 旺角朗豪坊 per face ,個間野男女都有做 佢地美容脫毛服務都有做, sell 撚到仆街
,佢地唔會care 你係咪真係有需要 只係想吼住你荷包快快比錢買多d佢地既唔同plan, 除非你有錢到join晒所有野 如果唔係佢地每次仲會揾到野黎sell 9你, 十足十d 交友app d sell美容個d人咁 。
已經join左既一係諗下轉會好過 或者快快趣做埋餘下療程轉會吧la. 如果佢地下次再sell你 ,唔課金唔比走的話 你唔洗對個仆街客氣,大大聲屌7佢老母就得。
我下次既part 1同2最快都要12星期
kt full到不得了
又未必嘅,每個毛囊吸光程度唔一樣,生長速度都唔同啦(非專業,個人想法)
有無detail
今日去完 係咁話300蚊一part永久
好抵 叫人買 [勿相認]
Btw 小妹第一次打bikini 想問下打完係咪唔會即刻見效,依然會見到啲吉吉既毛頭?🙏
唔該晒咁多位絲打
睇睇時間再去約先
點為之80%?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞