DBP係黑店 - 脫毛討論區 22

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
係呀,不過貴唔一定好,一開頭咩都唔識就去過D記,都唔平呀,但又要敷冰又要痛,次次去之前都諗做乜畀錢攞苦嚟辛(聽講而家唔洗再敷冰)

不過我都唔明H同M同樣嘅嘢點解價錢可以差咁遠⋯⋯咁M記咪食水好深
千其唔好join 20 beauty , 自從佢比per face 收購咗之後, sell 到暈!係咗sell 你醫美啲嘢, 勁煩!
*咁
應該都有8次 所以要我隔12wks係咪正常
M記租嗰啲地方都貴好多啦!所有嘢都係將個成本轉嫁喺消費者身上
我都喺咁,不過上網睇過好多間,一樣做幾次後就隔耐d, aplus都喺咁,可能你個顧問講得唔清楚,你可以同佢哋個cs講返
WD要我隔三個月先打一次想點想我幫手宣傳?
就係之前講得好清楚唔會有限制,不過都係我蠢嘅,冇檢查清楚將合約有冇寫到
其實佢個度脫成個bikini幾錢
我新會然join 就$5900 full bikini
用eps有回贈4%
但得4年保費咋?
全身同7 part plan係永久
10 part同齋full bikini既plan先係得四年
請問做完臉部脫毛後,絲打有無mask介紹敷下?
其實會唔會可以喺合約度搵返佢地講明6-8星期做一次?
因為初初我join WD 都係睇中佢講明無論脫幾多次都可以6-8星期脫到

而家根本就係WD 自己搬龍門 博俾人屌

三個月先一次仲衰撚過20 Beauty 屌佢老母
真係估呢間野唔到,上年仲係一致好評,今年就已經變成咁
A plus 好似話唔會再開星期日
今次book 到去9個星期之後
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞