DBP係黑店 - 脫毛討論區 22

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
絲打,你join tst定cwb呀?喺咪因為無乜毛所以唔打咁耐

我都有介紹比同學,佢哋又冇哩個問題
我都係10分鐘完事
我feel到佢好似漏打左 同返佢講
佢話無 我又蒙住眼 點夠佢拗
利申 對手仲係好多毛
H記個facial 部係咪有追po今日打返嚟問我意見佢話收到意見,話係free俾人做facial,但又要個客加錢先可以做。然後話公司會refund返個加錢試做個療程。

我話好sell呀明明reject 咗好幾次,我話張卡冇咁多limit仲係到sell,仲係到sell我外陰收陰服務。然後佢Refund返個收陰同埋要加錢試做。

我下次去做facial 會唔會整爛我塊面。雖然佢話唔記名
我係cwb呀,我啱啱先join個plan咋,都仲有好多毛頭一兩次做嘅時候的確係冇呢個問題嘅,但係之後就……
係囉,我都收到電話 可以退返d 錢比我
H記有追post 嘅話真係想讚下你地動作快
即係你都有加錢做試做呀俾錢個下我都有懷疑點解要加錢先有得做,明明又話free但都肉隨砧板上,咁就俾咗張卡佢碌。無諗過會refund返
H呀
Facial 同脫毛唔可以同時做
Sell 就做完等簽名時sell幾下,話我好有需要,佢地真係幫到我咁
好彩話趕時間走得甩
絲個時加咗幾多錢?同做咗咩療程?
果陣join package 約定下次時間果陣就幫我一次過約同一日做CPS 同Facial, 驚死我唔去facial 咁 不過而家佢肯安排refund, 希望真係會改善啦
join咗hair fade個2200 6parts
希望樓上絲打話唔sell嘅好評唔係打手
咁都幾好啊!起碼肯改善呀嘛! 抵讚!
呢個就真嘅,而且兩間舖頭嘅價錢分別都有一定距離,大家因應自己負擔能力選擇,唔想用咁多budget嘅就揀a plus, 價錢唔係第一考慮因素, 容易約到嘅就考慮hairless。
1069 = cps+ silk peel 大嗱嗱成千蚊好彩有得refund
應該又係上手又有人遲到囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞