DBP係黑店 - 脫毛討論區 22

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
全手有手指無手背呢點都幾蝦人
呢個策略其實唔係淨係細嘅美容院先有,就算係上市公司大型嘅美容院都係用呢個策略㗎啦!唔係一定約唔到先令你唔去嘅,hard sell到PK嗰啲一樣都令到你唔會再去!
所以都只係會揀朋友去過口碑比較好嘅公司做療程囉!
話說想問有冇人打上唇嗰陣排牙會好痺好似敏感牙齒咁 係咪正常
a plus都同我講過,我打完想即刻約,佢話schedule未出,2個月後嘅唔約得住,利申永久保養期
打咩位都唔會即刻見效
尤其你只係第一次打
第二朝就出返毛毛
想問下大家用左幾耐時間 幾多次先脫得清啲毛?見有人做咗三年都未脫清,心諗係唔係間公司Hea做勁廢,點會咁長時間都未脫清?其實係咪本身啲毛又粗又濃密嗰種先係咁難脫?我本身毛幼但多毛,嚟緊要做全身脫,好驚都要脫幾年都未搞掂,跟住又驚間野執笠。
A+ 係你join 之前已經講明除左第1次,之後如果要幫你剃而你自己又冇帶剃刀先收剃刀錢嫁喎…
如果自己唔剃先會收$100 幫你剃
冇記錯係寫咗落份合約到
係 第一次上去會比把剃刀你,唔收錢,但你之後每次上去都要帶返。如果唔記得帶,就要比錢買,但買完之後把剃刀就係屬於你。
無剃收錢好正常
但係我試過2 -3次佢話我剃得唔乾淨
下次再係咁就要收錢

利申:我係認真剃
不過佢地依家呢一方面有改善 可能mon post 既見到呢個問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞