DBP係黑店 - 脫毛討論區 22

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
我都係3個月
我做左三次Full leg,啲毛都係生得又長又多仲要生到一撻撻
效果係有,但不算好Work。
我黎緊打第四次,唔知做完8次可唔可以脫得到8至9成,不想再加錢做。
佢哋可以指定治療師㗎
唔該哂絲打
希望大家早日脫完有白白滑滑肌膚
我都會發生呢啲情況,我就真係會等㗎
今日去Aplus 打第四次part3 第一次用新機
除咗bikini有少少痛之外打其他位都冇feel 完全唔覺痛 想問係咪正常
完全正常呀!其實新機真係好鬼正!除咗頭兩三次會比舊幾痛啲之外,之後就會極度舒服,效果仲快好多。
新機係咪即係Thunder MT
今日做第一次 係underarm有啲痛 做手都係冇乜感覺
唔知點為之拖光 但好似feel到唔係一下一下咁
請問脫完面毛之後,第二日可唔可以用礦物粉型既化妝品架?
Thunder 同candela 打法感覺係有唔一樣㗎。candela 係會一下一下咁樣打,thunder 就係掃落去嘅。應該係因為thunder有1064?咁我平時做1064激光Facial嘅感覺都唔係一下一下,所以我估係咁掛。
冇問題㗎,我都係照返平時咁化妝
唔該晒
我打1064係一下下
我上次係尖沙咀個間又係咁
又係話做完先約得
然後我做完出黎想約
又迫我打電話 唔俾我即場約
係 我都打左7,8次都仲有好粗毛
aplus打到我下面有一撻撻啡色印
有無絲打試過join aplus full body 4+4 2年內做唔哂8次?
請問有冇人可以refer我join A+ full body tg:https://t.me/ki00012
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞