DBP係黑店 - 脫毛討論區 22

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
有無人試過Anova脫毛呀?見佢$9500脫全身
仲要都係用gentlelase 755
點睇蜜蠟
1095一次(好似係),貴到佢。做哂個6次就唔再買。卡都唔帶上去呀
呢個價錢真心貴喎!hydrafacial 都係咁上下價錢但係人哋喺美國機, Aqua peel 真係韓國cheap機嚟, 成本都唔知使唔使$50 一次
以前細個唔識野
比間美容院水 彩光當激光
就係3個星期打一次
aplus 果部唔係貴既hydrafacial 機咩?
利申好耐之前做過一次,唔知佢而家用咩機

唔好以為醫生做就一定靚野,大把醫生用cheap 機
而且,apuapeel 呢d 簡單野唔駛醫生做啦
M記其實都係4星期一次
心大心細緊做a+既4+4定full body始終我d毛都算多同粗

唔知佢係咪真係a plus嘅客啦, 去過嘅都知道佢哋啲機唔會係cheap野囉。
超認同你所講醫生唔代表唔會用cheap野。我曾經去過一間醫生度脫疣,佢嗰部機係淘寶機添。
收得貴唔代表一定係比好嘅質素, 亦都可以係當你水魚咁劏
毛粗同多真係要做 full body
我係毛孩到連治療師都話我join 得好抵果啲
依家做完八次都未完全無曬
但無左八成左右
咁即係呢間好定唔好
aplus有冇人係會員 可以refer?🤣
請問有冇join aplus既絲打可以借會員number做referal?🤣 tg: https://t.me/bobbydobby2
掙扎左好耐 最尾揀左4+4而且有啲部位之前join過 好似4+4抵啲
有冇係A+脫過既絲打知道毛粗既話 要大約做幾多次先會脫清
新手剛剛join左H記脫bikini
想問大家去之前會剃幾多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞