DBP係黑店 - 脫毛討論區 22

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
我都係
佢話唔開風機效果會好啲
打完超痛
好彩無事
我第二日照打 我係打part 3
應該就係,收費格局所有嘢都好似,當然都係有知情人士爆料
乜唔係得thunder有風噴,舊機純冷凍頭only?
下半身因為我中午打完針都冇野 係夜晚比較攰同埋比較冤痛 第二日都冇咩事 打完激光都冇敏感/反應呀 不過脫毛個邊都有事前提醒我如果真係發燒 唔舒服個啲 就取消booking
嘩……都幾誇張
同問
碌ig見到有間叫pro.skinlab既脫毛
3888全身但唔包vio,但加1000就有,仲包埋咩減脂療程
用755nm
有冇絲聽過或者做過但應該係買follower
成兩萬幾個follower但啲post十個like都冇
唔知信唔信得過
而且上網搵都搵唔到feedback….淨係喺佢地ig先有
想問你地A plus full pay 之後有1000蚊facial coupon
你地點樣用
咁平 808都唔得啦好多年前有間pearlxxx
都係類似呢個價 一年執左
📣📣【#夏日白雪公主號召令】
女神全身脫毛永久保養計劃♡
推廣價$𝟑𝟖𝟖𝟖|額滿恢復正價$𝟏𝟐𝟖𝟎𝟎
本次優惠只適用於網上新客戶*
-
Laserpro 755nm美白激光脫毛
每次療程由治療師主理👩🏻‍⚕️
部位次數不限 任選任脫
不設部位限制 終身保養
-
🔻全身脫毛部位包括:
全面、唇毛、頸、後頸、全背、腋下、全手臂360°、手指、手背、全肚、全腿360°、膝蓋、腳趾、腳背。
-
*追加Bikini (V、I、O)任選任脫+$𝟏𝟎𝟎𝟎
-
以下療程不設限制 任選10次
1️⃣【𝐏𝐄𝐑𝐅𝐄𝐂𝐓 𝐒𝐇𝐀𝐏𝐄增肌減脂療程】
每節療程30分鐘 任選4️⃣大部位:手臂、大腿、馬甲線、蜜桃臀)
2️⃣【 𝐏𝐄𝐑𝐅𝐄𝐂𝐓 𝐒𝐇𝐀𝐏𝐄私密收陰椅療程】
每節療程30分鐘

佢咁講,又full booking
同埋要比500訂…
係邊間做先?h記呢幾parts加埋都係三萬頭可以比較下
係wd脫左一年 依家要隔12個星期先可以脫下一次
有冇絲打都係咁?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞