DBP係黑店 - 脫毛討論區 22

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
咪係
同埋 D booking full 到咁
不但無開多D 舖頭設有星期日脫毛服務
仲要取消相關安排
希望佢快D 請到人同train 到治療師啦

講番句公道說話
佢地D治療師都好多好nice 同專業既
上星期book 觀塘連星期一至五非放工時間都要等8星期
我都唔明尤其part1&2唔知點解要分開
睇過佢哋Facebook有個post係話佢哋訂唔到新嘅儀器,唔知有冇關係呢? 佢哋應該唔會唔開舖頭,啱啱都開多間銅鑼灣? 同埋上面都有絲打講過話觀塘會加新機,不過我今個月唔使去做脫毛, 所以問唔到Pauline去證實添
原來唔係得我一個係咁
我book完之後臨做之前幾日CS同我講我唔做得,話要隔返8-10星期,我之後即刻約返最快做到嘅時間。

不過其實都有啲擔心,我做左一年,但格甩底都仲係好多毛,其他部位啲毛2個月冇做又出返嚟咁。

WD話要三個月打一次
但仲有好多毛

Join嘅慎重
加新機但房都係得咁多間
脫面毛有無咩要注意
驚爛面
Devon脫
加多部機就自然有間房㗎啦, 唔係一定要有間房先可以放得落部機嘅咩
下面仲係好多毛呀
肚仔都越打越多毛
而家已經打到第6次 仲有炸毛就要被cut 了
當初心諗hea d唔會無效
點知 真係又慢又係效果
明白佢做生意一定要keep住做新客先可以維持到D cashflow
但係響佢了解到自己capacity好滿 supply 有限既情況底下
我個人覺得應該要調整價格去應付供求問題

如果下下好似之前個絲打話要12個星期先可以脱下一次
最終就係破壞自己建立好耐既口碑
唔好再叫人去a+ thx,已經多人多到pk
麻煩唔好再叫人去a+ 又話難約又話有印 留返啲位比舊客保養
Aplus太難約 特別係返緊工嘅都唔建議揀aplus 下下都等2,3個月先做到 有排先清得哂
其實係咪隔咗兩個月以上 個效果已經差少少?
頂,其他擺到明衰到爆,又冇理由老點自己啲friend 㗎!
WD真係勁仆街
無啦啦變左12weeks先可以再打 但仲勁撚多毛
同佢拗 態度勁差 仲話我吹水
當初話唔比一次話脫全身係因為驚敏感 後尾又話vip就可以一次過脫 所有嘢都係前言不對後語
依家出左平plan谷數 舊客就逼佢隔耐d先打
愈黎愈差 好後悔介紹左身邊幾個fd黎做
屌越睇啲絲打講WD差睇到越嚟越嬲
雖然自己未俾佢要求三個月先打一次
但係佢咁樣同我講嘅話 我都唔知可以點樣屌柒佢
又係死口唔認
初初仲覺得WD幾好 又叫平
而家自己搞到咁撚柒

20beauty 又係on9
咁呢個一定啦
要keep 住打先有效用

我之前響yanis 有買到full bikini, 大腿 , 上唇, underarm, 上背同埋前手
如果下一次book A plus 要相隔咁耐
我就唯有in between 響Yanis 打住先
有打keep 住點都好過無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞