DBP係黑店 - 脫毛討論區 22

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
我係舊客,見脫underarm 脫咗4年大大話話都有1x次仲係有毛keep住生 (可能我用舊機啦)
之後搵出面再脫,呢家得返1-2條幼毛

如果新客要俾2000-3000先有保養,你收皮啦。
但係新機係唔係真係好?
之前俾佢sell 做全面
講到部機可以脫毛+護膚一齊進行
不過條友好hardsell
最後交低300蚊deposit 先可以走到
之後唔夠膽再去
aplus真係要考慮下開多間分店係其他地區同開放多啲booking既時間畀啲客揀
今日收工時間去脫毛等咗成45mins先到我
仲要唔知佢係點安排啲時間 見到好多遲過我嚟既人都早過我入去
嘩! 咁真係睬佢都傻啦, 仲要咁嘅價錢
唔係,脫唔清,新機係貼住皮膚做,我覺得仲衰過舊機
地點好似tst 有意,可以放工去,但得三間房驚好full
我試過一邊underarm 用舊機另外一邊用新機試用,然後用舊機個邊underarm ,出啲毛仲短過用新機個邊。新機個邊啲毛好快就出返哂嚟。喂,大佬,我已經脫咗4年,打咗1x次,點解用完新機,啲毛仲會繼續出返未打之前個長度

你哋話做9次夠唔夠做?得9次冇問題嘅,但唔應該咁樣俾2000-3000蚊做保養,咁唔係叫永久保養啦。
多謝你
貴到真係有啲想轉會…唔知點算好
當年我就係諗住 我啲毛咁多咁粗又黑 如果揀間貴嘅都脫唔掂 就呢世都放棄脫毛了 但so far M記又脫得ok 但A plus又平好多……..
想知你今日係脫咩位 好驚如果我買全身plan真係要等好耐先有得脫
之後個d所治療師仲要話多毛先會咁,我心諗我唔多毛洗乜搵你脫?絲打你邊間?我尖沙咀 cwb都成日轉,搵日一齊上去?我有時已經好驚自己一個
上年11月先開,真係好新喎,不過二千幾蚊真係平,如果你本着隨時total lost, 脫得幾次都係底嘅話咁就去馬
其實係,脫多幾次都抵,但難唔難bk?如果4個部位可簡全手?最緊要你覺得幫你脫個陣hea唔hea?
脫part1(面、手臂、underarm)
我不嬲就係cwb,就算轉鋪頭,都係返cwb
自從玩過新機覺得好廢,同埋有次check in之後專登唔嚟接我,叫人sale 9我美容plan。用舊機又痛又廢
去咗其他公司脫毛,已經冇乜再點出,得返啲幼毛
你現在去邊間?幾錢?我好後悔去derxxx, 成70000先得underarm, full legs, full face, full bikini and anus仲要仲生緊毛
佢哋有幾多部機?A Plus咁多機都唔係咁容易book到,佢哋仲要不停開分店,新開得一兩部脫毛機嘅,真係做多幾個客就已經到頂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞