DBP係黑店 - 脫毛討論區 22

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
我淨係知佢地有上黎睇post
睇一次專科醫生都起碼要千幾蚊, 真慘
有冇巴打絲打脫全面,去左20xxxx十次左右下巴d鬚仲係好粗好硬…..由第一次到宜家都勁痛.無痛係呃人
咁係一件好事啊
等佢地知道自己既不足再改善
我地又會推薦比其他絲join
良性循環
請問通常脫全bikini係咪都係每次去之前自己剃,定佢地會幫我剃架
通常自己盡力剃咗先去啦
呢度有冇人重做緊D記舊機架?
我係係咁比人轉治療師 次次上去都sell得好緊要叫我轉新機一話考慮下就一係留多我成個鐘 黑我面又態度勁差… 你係已經打清左?
其實我覺得間間都有上嚟mon post la! 呢度全部都係潛在客戶點會放手
最好佢哋跟貼啲,睇清楚自己有啲乜嘢可以改善下,同埋聽吓我哋客戶嘅聲音
收成10萬蚊脫過full body,咁呢啲唔收費用係正常,唔好講到好似皇恩浩蕩咁先得㗎。
半島食個T同去holiday inn 食個T,本身嘅expectation就應該唔一樣。
係咪cwb個間我同佢講到張卡得5000蚊limit佢都繼續sell 9我,好彩帶咗張少limit張credit card。

我7點做,8半出返嚟,sell到我9點20分先離開到。我禁到個價勁低我先俾錢,冇買cps,揀咗做aqua peel
買咗6次佢仲sell9我做收陰機呀仆街。
咁Aqua peel 幾多銀? 我就頂唔順呢啲咁sell嘅公司
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞