DBP係黑店 - 脫毛討論區 22

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
之前20beauty咪幾好,個陣係真係唔sell,做完就約埋下次就走
冇㗎啦,賣咗比上市嗰啲一定就sell到你爆
上次比佢sell到做Laser +B5,其實要做幾多次見到成效

Btw我係垃圾
乜嘢laser 先
打左兩次thunder 今日第一次candela做part3 o位痛到傻 腳都痛啲 原來thunder真係舒服好多
真係每個人嘅感覺唔一樣,又有好多絲打覺得candela冇咁痛㗎喎
我覺得最主要係部機打法唔同
Thunder聽治療師講係會痛啲但效果快
好似連甩毛個方式都有啲唔同
Candela慢慢打每下都痛 thunder好快搞掂
不過我覺得佢個冷風機勁過candela好多
我Part 1 打完thunder 塊面起多咗暗瘡
個甩法會點樣唔同?等我留意下先😎
我第一次打thunder 係打完即刻有啲毛球咁既樣可以即刻刮甩
打面毛要做定好足夠嘅保濕先得㗎,如果唔係好容易出粒粒
我打前打後都有濕敷origin 支菇水
死啦 我無wor
其實點睇到bikini有印?本身啲位置都偏深色好難睇
我就大脾畀Aplus 打到有一撻撻啡印
之前都有聽其他去Aplus 嘅絲打話underarm同埋大脾內側有印
真係唔知點解
有冇去完hairfade既絲打再update下
唔怕架 隔多幾日都會自己成條毛甩出嚟
我都想知
我星期六book咗試做
v位有印,I位睇唔出,我v位本身冇色素,係同我其他皮膚一樣色
有冇人join過銀座?
LUMENIS SPLENDOR X 脫毛界NO.1 意大利領先脫毛科技 BLEND X Technology,獲CE歐盟認証,結合最強2款激光 755nm x 1064nm波長
絲打有無問過佢哋可以點處理?
佢就有畀藥膏我搽嘅,依家過咗差唔多三個月啲印都淡咗一半,希望慢慢會退得哂
有啊咪比藥膏我搽,唔覺有用,已經比佢打燶左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞