DBP係黑店 - 脫毛討論區 22

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
有冇絲打可以推薦下邊間脫毛公司比較好?之前做開熱臘脫毛 但發現做咗幾個月 啲毛都仲係生得好多 毛孔都仲係好粗諗緊轉唔轉激光脫毛 因為黑色素都比較多 聽講激光都可以美白
補充幾句 我啲毛真係生得超快 成個男人咁熱臘脫毛個個月咁俾錢真係唔係辦法
#213絲打分享得幾仔細你參考下
好啊謝謝你
見到808就知道唔係激光, 成部機變咗係彩光咪仲衰, 彩光脫到個孫出世都未得
想問下各位絲打808冰點脫毛好啲定755激光脫毛?
咁都俾你留意到!好犀利!
其實第一個post咪講得好清楚,755先有效,808垃圾嚟㗎
謝謝你
我最近買phixxx家手脫毛機,4000幾,我試完睇下有沒效,因為有朋友買完就話ok,但要keep住部機既做法打,唔可以懶,如果有效我就唔洗再岀美容院,沒效我會話試下你已上講個d
想問吓脱面係咪都係逐part逐part計?
想問吓脫全面係幾多錢?
絲打,其實我17號約左d記保養,我100%肯定又sell我,上次叫我買9000做4次透明質酸facial,你覺得係咪唔好為脫毛而買?因為話買完會打毛打得好d,送多2次保養
梗係唔買啦
全身係17800定10800?見有2個post
點解係送多兩次保養? 你本身唔係買咗永久保養? 保濕Facial使唔使咁貴呀! 我真係唔會再俾錢呢啲吸血鬼公司, 衰啲咁講你比$9000,不如俾多少少去其他重新再做永久保養好過啦! 其實我都唔明點解仲有人去D? 好明顯佢哋啲機係唔得嘅! 無厘頭返番轉頭做查gel嘅彩光係咪古怪
我仲諗緊呀
但好似17800好啲 啲時間唔洗隔太耐(不過我有啲擔心好難book)
唔好咁傻 D記無你想像中咁衛生/專業 啲錢洗曬去拍廣告
好多時候清潔消毒求其 用啲嘢都係外面幾十幾百蚊
真係錢多嘅水魚先會join

佢地肯定sell到你走唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞